Ankara’da 23 Nisan Kutlamaları: Sanat ve Eğlence Dolu Üç Gün

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kent genelinde düzenleyeceği etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlayacak.

3 gün sürecek etkinlikler kapsamında 21 Nisan’da Semicenk, 22 Nisan’da Gazapizim’in başkentli hayranları için sahne alacak. Kutlamalar, 23 Nisan günü yapılacak Çocuk Şenliği’nin ardından Edis konseri ile tamamlanacak.

Başkentteki kutlamalar üç gün boyunca devam edecek ve Ankara halkı, üç farklı sanatçı ve Çocuk Şenliği ile buluşma fırsatı bulacak.

SEMİNCEK VE GAZAPİZİM KONSERİ

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Semicenk, 21 Nisan Pazar günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftliği’nde sahne alacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kutlamalara renk katmak amacıyla 22 Nisan Pazartesi günü de Atatürk Orman Çiftliği’nde Gazapizm konserine ev sahipliği yapacak. Konsere katılmak isteyenler için, konser tarihlerinde 16.00 ile 24.00 saatleri arasında Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği arasında ring seferleri düzenlenecek.

EDİS KONSERİ İLE TAÇLANACAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, 23 Nisan Salı günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftliği’nde gerçekleşecek olan Edis konseri ile son bulacak. Tüm çocuklar ve Ankaralılar davetli olup, konser için Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği arasında 16.00 ile 24.00 saatleri arasında ring seferleri düzenlenecek.

Başkentli çocuklar, 23 Nisan günü saat 13.00’ten 18.00’e kadar Gençlik Parkı’nda düzenlenecek Çocuk Şenliği’nde bir araya gelecekler.

Gençlik Parkı havuzunun önünde gerçekleşecek etkinliklerde, Karagöz Konseri 13.00-14.00 saatleri arasında, Balon Korteji 14.00-14.30 saatleri arasında, çocuk atölyeleri, oyun alanları, animasyon ve sürpriz gösteriler ise 14.30-18.00 saatleri arasında çocuklarla buluşacak.

EGO Genel Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda metro tutamaçlarını, çocukların duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri resim ve şiirlerle süsleyecek. Sergilenmesini isteyen ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri, resim veya şiirlerini; isim, soy isim, yaş, öğrenim durumu ve iletişim bilgileriyle birlikte, 18 Nisan Perşembe günü mesai bitimine kadar “[email protected]” adresine gönderebilecekler.

Ankara’da 23 Nisan Kutlamaları: Sanat ve Eğlence Dolu Üç Gün

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.