Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Sıfır Atık Günü etkinliği

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’ne özel olarak Kesikköprü Yerleşkesi’nde kalan depremzede vatandaşlar için etkinlik düzenledi. Sıfır atık konusunda farkındalığın artırılması amacıyla katılımcılara eğitim verilirken çocuklar da atık toplama yarışı, çizgi sinema ve tiyatro gösterimi ile eğlenceli bir gün geçirdi.

Depremden etkilenen vatandaşlar ve çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, çevre ve sıfır atık konusunda farkındalığı artıracak çalışmalarını sürdürüyor.

Kent Estetiği Daire Başkanlığı Atık Koordinasyon Şube Müdürlüğü, ABB’nin Kesikköprü Yerleşkesi’nde misafir ettiği depremzede ailelere yönelik olarak 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde renkli ve eğlenceli bir etkinliğe imza attı.

AMAÇ: SIFIR ATIK KONUSUNDA FARKINDALIĞI ARTIRMAK

Atık Koordinasyon Şube Müdürlüğü, 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte hem sıfır atık konusunda farkındalığı hem de depremzede çocuklar ve ailelerinin moral motivasyonunu artırdı.

Kadın ve çocukların katıldığı programda uzman eğitmenler tarafından katılımcılara sıfır atık eğitimi verilirken çocuklar da kendileri için hazırlanan tiyatro, çizgi film gösterimi ve atık toplama yarışı gibi etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Sıfır Atık Günü etkinliği