Altınkumspor’un yeni yönetimi görücüye çıktı

featured
service
Altınkumspor'un yeni yönetimi görücüye çıktı 1

Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetim oluşturan ve bu sezon Aydın 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Altınkumspor, Didim’de basınla bir araya geldi.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)
Kulüp yöneticilerinin hazır olduğu toplantıda konuşan Başkan Özgür Makascıoğlu “Kulüp olarak 5. olağanüstü kongremizi yaptık. 7-8 senedir sporun içerisindeyiz. Gelinen noktada Didim çok değişti. Biz spor kulübü olarak pandemi öncesinde 6 branşta şampiyon olduk. 122 lisanslı sporcumuz var. Bu noktada yeni yönetimimizle Didim’de çocuklarımızla ve gençlerimizle sporla iç içe olmayı hedefliyoruz. Biz kulüp olarak altyapıya ağırlık vereceğiz. Yıl 12 ay sporcularımız antrenmanlarını yapacak. Ayrıca Süper Lig ekibi Altay ile anlaştık ve onların pilot takımı olduk. Yetenekli çocuklarımızı buraya göndereceğiz. Onlar da yaş kategorisi anlamında kendini kanıtlamakta zorlanan sporcularını bize yönlendirerek gelişimlerine katkı sunacağız.” diye konuştu. Altınkumspor Başkanı Özgür Makasçıoğlu yeni yönetimindeki isimleri basına tanıttı.
Yönetimde şu isimler bulunuyor: “Delil Salgut, İbrahim Altınok, Erdal Berk, Memduh Şungur, M.Umut Özsoy”

BASIN MENSUPLARINA JEST

Didim’de görev yapan basın mensuplarına üzerlerine isimlerinin yazılı olduğu birer Altınkumspor forması hediye eden Başkan Makasçıoğlu, “basının gücüne güvendiğini, Didim’de futbol oynamaya müsait olmayan sahaları sık sık gündeme getirerek yenilenmesi konusunda çok emek sarf ettiklerini bu konuda basın camiasına teşekkür ettiğini” ifade etti

Altınkumspor’un yeni yönetimi görücüye çıktı