Altındağlı kadınlara istihdam atağı

featured
service
“Altındağ Kadınları Teknoloji ve Epoksi Sanatıyla İstihdama Kazandırılıyor” projesinin ikinci dönem kursları devam ediyor. 120 kadının faydalandığı epoksi kursu Altındağlı kadınların yüzünü güldürüyor.
Altındağlı kadınlar hem istihdam hem de epoksi alanındaatağa kalkıyor. Geçtiğimiz yıl başlatılan ve Altındağlı kadınlardan büyük ilgigören “Altındağ Kadınları Teknoloji ve Epoksi Sanatıyla İstihdamaKazandırılıyor” projesinin ikinci etabı da hızla devam ediyor. AltındağBelediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Altındağlı kadınları ziyaret ederekçalışmaları yerinde inceledi. Başkan Balcı “İş ve meslek öğrenen Altındağlıkadınlar, artık geleceğe umutla bakıyor. Biz de onlara destek olmak içinelimizden geleni yapıyoruz” dedi.
“ALTINDAĞLI KADINLAR İÇİN FIRSAT…”
“Altındağ Kadınları Teknoloji ve Epoksi Sanatıylaİstihdama Kazandırılıyor” projesinin hem Altındağ, hem de Altındağlıkadınlar için çok faydalı olduğunu vurgulayan Başkan Balcı “Altındağlıkadınların bu projeden en iyi şekilde faydalanması için elimizden geleniyapıyoruz. Proje kapsamında; belirlediğimiz Kadın Eğitim ve KültürMerkezleri’nde atölyeler oluşturduk. Projeye katılan kursiyerler çok önemlimesleki eğitimler alıyor. Katılımcıların el emeklerini ekonomik kazancadönüştürmelerine, girişimcilik ve pazarlama teknikleri ile kendi işlerinikurmalarına fırsat tanıyacak projeler de geliştiriyoruz. Başarılı projemizinilk mezunları sertifikalarına kavuştu. Şimdi ikinci dönem kursiyerlerimizle yoladevam ediyoruz. Altındağ Belediyesi olarak Altındağlı kadınların daimayanındayız…” ifadelerini kullandı.
Altındağlı kadınlara istihdam atağı