Altındağ’da sevgi dolu kadınlar günü

featured
service
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Altındağ’da coşku dolu ve anlamlı etkinliklerle kutlandı. Güne, Altındağlı kadınların sevgi dolu kalpleri damgasını vurdu.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün coşkusu Altındağ’ı sardı. Sabahın erken saatlerinden itibaren coşku dolu ve anlamlı etkinliklerde bir araya gelen Altındağlı kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü dolu dolu kutladı. Kadınların coşkusuna ortak olan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Başta şehitlerimiz ve gazilerimizin kıymetli anneleri olmak üzere tüm kadınların, tüm Altındağlı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.
BELEDİYE PERSONELİNE JEST
Başkan Balcı, ilk olarak Altındağ Belediyesi’nde çalışan kadın personele ve belediyeye gelen kadınlara 8 Mart sürprizi yaptı. Sabah saatlerinde Altındağ Belediyesi’nde çalışan kadın personelleri ziyaret eden Başkan Balcı, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, karanfil armağan etti. Başkan Balcı, belediyeye gelen kadınları da unutmadı. Çeşitli iş ve işlemlerini gerçekleştirmek için belediyeye gelen kadınlara da karanfil armağan eden Başkan Balcı, talepleri de dinledi.
ALTIN ELLER STANDINA ZİYARET
Başkan Balcı daha sonra, Altındağlı kadınların emeklerini kazanca dönüştürdüğü Altın Eller Kadın Kooperatifi’nin, Altındağ Belediyesi önünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle açtığı standı ziyaret etti. Kadınların el emeği ürünleriyle yakından ilgilenen Başkan Balcı, hem hayırlı satışlar diledi, hem de kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
ALTINDAĞLI KADINLARA SÜRPRİZ
Başkan Balcı daha sonra, Altındağlı kadınlara 8 Mart sürprizi yaptı. Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerini ziyaret eden Başkan Balcı, Altındağlı kadınlara karanfil armağan etti. Altındağ’ın, kadınların desteği sayesinde değişmeye devam ettiğini söyleyen Başkan Balcı “Kadınlara yönelik projelerimize her zaman öncelik verdik. Bundan sonra da bu düşüncelerle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
KADINLARDAN KADINLARA JEST
Altındağlı kadınlar da hemcinslerine sürpriz yaptı. Karapürçek-1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri, mahallelerindeki kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Ev ev gezerek, kadınları ziyaret eden merkez üyeleri kadınlara çiçek hediye ederek, unutamayacakları bir kadınlar günü yaşattı.
Altındağ'da sevgi dolu kadınlar günü 1
Altındağ’da sevgi dolu kadınlar günü