Altındağ’da Görev Alan İsimler Belirlendi

featured
service
Altındağ Belediyesi yeni dönemdeki ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde seçilen belediye meclis üyeleri, Belediye Başkanı Asım Balcı önderliğinde ilk meclis toplantılarını gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda meclis başkanvekilleri, divan katip üyeleri ve encümen üyeleri seçildi.
Görev alan isimler belirlendi
Yapılan toplantı sonucunda Altındağ Belediyesi 1. Başkanvekili Ali İhsan Ölmez oldu. 2. Başkanvekilliği’ne Ümit Altuntaş seçilirken Belediye Meclisi Divan Katipliği’ne ise Muhammed Arslan, Erol Şentürk, Muhammed Sefa Türkoğlu ve Elif Yeşim Araz getirildi. Encümen Üyeleri Muhammed Sefa Türkoğlu, Harun Celal Arslan ve Ramazan Sözen olarak belirlendi. Ayrıca Meclis Çalışma İhtisas Komisyonları’nda görev alacak isimler de yeni listede yer aldı.
“Örnek belediyeciliğin sembolü olacağız”
Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, yeni dönemin ilk toplantısının tüm meclis üyesi arkadaşlarına hayırlar getirmesini diledi. Görev alan meclis üyelerine başarı temennisinde bulunan Başkan Balcı, Altındağ için hep birlikte çalışacaklarının altını çizdi. Belediye çatısı altındaki birliğin ve beraberliğin önemine de vurgu yapan Başkan Balcı, örnek belediyeciliğin sembolü olmaya devam edeceklerini söyledi.
Altındağ’da Görev Alan İsimler Belirlendi