Altındağ’da 1500 Fidan Toprakla Buluştu

featured
service
Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen fidan dikme etkinliğinde, Hacettepe Üniversitesi ve Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı öğrenciler, Peçenek Mesire Alanı’nda 1500 fidan dikti. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ İlçe Tarım ve Orman Müdürü Alper Koçaker ile çok sayıda üniversite, ilk ve orta öğretim öğrencisi katıldı. Altındağlı vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği etkinlik, yemyeşil bir şenliğe dönüştü.
FİDANLAR AĞACA, AĞAÇLAR ORMANA…
Fidan dikme kampanyasında kendi elleriyle fidan diken Başkan Asım Balcı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan a€˜Geleceğe Nefes’ seferberliği çerçevesinde, bugün, yani 11 Kasım saat 11.11’de 11 milyon fidan, Türkiye’nin 2023 noktasında toprakla buluşturuldu. Biz de buradan, Ankara’nın kalbi Altındağ’dan, bu güzel kampanyaya 1500 fidan ile destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türk halkının büyük ilgi gösterdiği organizasyon kapsamında, iki ayrı alanda dünya rekoru kırılması da hedefleniyor. Bu hedefe biraz olsun destek olabildiysek ne mutlu bize…” dedi.
HEDEFİMİZ ZÜMRÜT YEŞİLİ…
“Kıyametin kopacağını bilseniz dahi, elinizdeki fidanı dikiniz” diyen bir ecdadın torunları olduğumuza dikkati çeken Başkan Balcı, “Hedefimiz zümrüt yeşili görüntüsüne kavuşan bir Türkiye ve yine yemyeşil görüntüye sahip olan bir Altındağ… Bugün toprakla buluşturduğumuz bu fidanların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu organizasyona katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Altındağ’da 1500 Fidan Toprakla Buluştu