1. Haberler
  2. Altındağ
  3. Altındağ Belediyesi’nden Nostaljik Türk Sanat Müziği Konseri

Altındağ Belediyesi’nden Nostaljik Türk Sanat Müziği Konseri

featured
service

Altındağ Belediyesi, bir kez daha dev bir konsere ev sahipliği yaptı. Altındağlılar, “Türk Sanat Müziği” konserinde bir araya gelerek unutulmaz bir gece yaşadı. Altındağ Belediyesi Koro Şefi Cengiz Taşkent’in yönettiği koro, birbirinden güzel eserlerle katılımcılara nostaljik anlar sundu. Konserde, Türk Sanat Müziği’nin eşsiz parçaları solo ve koro olarak seslendirildi ve konser salonunu dolduran Altındağlı sanatseverler, hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti.

Konser, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki’nin katılımıyla daha da anlam kazandı. Profesyonellere taş çıkaracak performanslar sergileyen Türk Sanat Müziği Korosu, katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

“Kültür ve Sanatla Bağı Olan Toplumlar, Huzurlu Toplumlardır”

Sözlerine koro ekibini tebrik ederek başlayan Başkan Dr. Veysel Tiryaki, Altındağlı vatandaşların konserlere büyük ilgi gösterdiğini belirterek şunları söyledi:

“Altındağlı vatandaşlarımız konserlere büyük ilgi gösteriyor. Altındağlıların bu ilgisi ve sevgisi bizleri memnun ediyor. Altındağlıların musikiyle, edebiyatla, şiirle, sporla ve sanatla iç içe olmasını istiyoruz. Kültür ve sanatla bağı olan toplumlar, huzurlu toplumlardır. Altındağ’da kültür ve sanat faaliyetleri artarak devam edecek. Bu güzel konserde emeği geçen herkese, özellikle koro ekibimize ve şefimize teşekkür ediyorum. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”

“Başkanımıza Çok Teşekkür Ederim”

57 yaşındaki koro üyesi Nurcan Köklü, 13 yıldır koro çalışmalarına katıldığını ifade ederek, Türk Sanat Müziği’ne olan ilgisini ve korodaki deneyimlerini şu sözlerle anlattı:

“Türk Sanat Müziği’ne hep ilgim vardı. Sosyal faaliyetlere de katılmak istiyordum. Daha sonra Altındağ Belediyesi’nin Türk Sanat Müziği Korosu olduğunu öğrendim, ben de koroya dahil oldum. Ayrıca, Belediye’nin Halk Oyunları ekibinde de yer aldım ve gösterilere çıktım. Disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Koroda bir aile ortamımız var, herkes birbirine saygıyla yaklaşıyor, yardımcı olmaya çalışıyor. Beraber çeşitli etkinliklere katılıyoruz. Koroda hem güzel vakit geçiriyoruz hem de stres atıyoruz. Koro, insanın kendisini geliştirmesi için güzel bir fırsat… Bize bu imkanları sunan Altındağ Belediyesi’ne ve Başkanımıza çok teşekkür ederim. Herkese, koro ekibimize katılmalarını tavsiye ederim.”

Altındağ Belediyesi’nden Nostaljik Türk Sanat Müziği Konseri
Yorum Yap