Altındağ Belediyesi’nden 1500 çocuğa okul hediyesi

featured
service
Altındağ Belediyesi miniklerin yüzünü güldürdü. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın talimatlarıyla, bu yıl okula başlayacak olan ihtiyaç sahibi 1500 öğrenciye, içleri kırtasiye malzemesi ile dolu okul çantası verildi.
Altındağ Belediyesi, sosyal yardım desteği alan 900 ailenin, okula başlayan 1500 çocuğuna, içerisinde her tür kırtasiye malzemesinin bulunduğu çantalar hediye etti. Okul açılmadan önceki gün tüm çantaların adreslere elden teslim edildiğini söyleyen Başkan Asım Balcı “1500 Altındağlı ihtiyaç sahibi çocuğumuz, okul çantalarına kavuştu. Yeni eğitim ve öğretim döneminin hepsine hayırlı olmasını diliyorum. Tüm öğrencilere Allah zihin açıklığı versin” dedi.
ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ
Başkan Balcı, “Ekiplerimiz çantaların hazırlanması için arı gibi çalıştı. İçlerine okula yeni başlayacak bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği pek çok kırtasiye malzemesini koyduk. Kurşun kalemden deftere, resim defterinden boya kalemine kadar birçok ihtiyacı içinde barındıran okul çantaları, beslenme çantaları ile birlikte çocuklarımıza teslim edildi. Çocuklarımız çantalarını görünce çok sevindi, hepsinin yüzü güldü. Onların mutluluğu bize yeter… Okula nasıl başlarlarsa öyle gider. İnşallah yüzleri hep güler…” ifadelerini kullandı.
Altındağ Belediyesi’nden 1500 çocuğa okul hediyesi