Alper Bağcı AK Parti’den aday adayı

featured
service

Akyurtlular Derneği Başkan Yardımcısı Alper Bağcı, AK Parti’den belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti’de 3 Aralık’ta bitecek olan meclis üyeliği başvuru süreci 5 Ocak 2024 tarihine uzatıldı. Aday adaylığı başvuruları devam ederken, başvuran isimler arasında Akyurtlular Derneği Başkan Yardımcısı Alper Bağcı’da yer aldı.

Bağcı’nın aday adaylığına başvurusu derneğin sosyal medya hesaplarından da duyuruldu. Akyurtlular Derneğinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Derneğimizin Başkan yardımcısı, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Alper Bağcı, Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclis üyeliği için başvuruda bulundular. Kıymetli yönetim kurulu üyemize başarılar dileriz. Değerli üyelerimiz, kıymetli hemşehrilerimiz. Yerel seçim süreçlerinin başlamasıyla birlikte, yönetime talip olan, yönetimde yer almak isteyen, gerek adaylar ve gerekse aday adayları, ilçemizin sivil toplum kuruluşlarını, yapacakları projeleri aydınlatma ve destek konularında ziyaret etmektedirler. Bu kapsamda derneğimizi ziyaretler edenlere gerekse derneğimizin siyasi partileri ziyaretinde adaylara, aday adaylarına, ilçemize hizmetleri noktasında “Hayırlı Olsun” dileklerimizi iletiyoruz. Siyasi görüşü ne olursa olsun, düşüncesi ilçemizin daha iyi yönetilmesi konusunda yola çıkmış tüm hemşerilerimize başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Alper Bağcı AK Parti’den aday adayı