“Akyurt’un ve bölgemizin yüce meclisimizde sesi olacağım”

featured
service

14 Mayıs seçimlerinde Ankara milletvekili adayları arasında bu kez doğma büyüme Akyurtlu olan bir isimde yer aldı. İYİ Parti Ankara 2. Bölgeden milletvekili adayı olan İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Uğurhan Ferudun Berat Tiryaki, “Milletin vekili olarak, ‘millet ittifakı’ iktidarında hemşerilerimin mecliste de artık bir kapısı olacak” diye konuştu.

Akyurt ile ilgili çalışmalarından bahseden Tiryaki; “Burası benim yuvam, bu bölge benim doğduğum büyüdüğüm yer. Sorunları bilmeden, zorlukları yaşamadan çözüm üretemezsiniz. İşte bu yüzden bu toprakların evladı olarak, sorunları yaşayan bilen bir Ankaralı olarak yüce Meclis’te bu bölgeyi temsil etmek ve çözüm üretmek için “Bismillah” diyerek yola çıktım.” dedi.

“Hemşerilerimin mecliste artık bir kapısı olacak”

Siyasetin çözüm üretme yeri olduğunu kaydeden Uğurhan Ferudun Berat Tiryaki, Akyurt’un tarımdan sanayiye birçok alanda potansiyeli olduğunu ifade ederek, “Ankara’nın kuzeyi yıllar boyunca ihmal edildi. Hem verimli tarım arazileri, hem de sanayi gücü ile örnek gösterilmesi gereken bölgemizde esnafından gencine, hatta yaşlısına kadar vatandaşlarımız sorunlarla boğuşuyor. Sorunların çözümü adına mecliste temsil edilme isteği inşallah bu seçimlerde karşılık bulacak. Milletin vekili olarak, ‘millet ittifakı’ iktidarında hemşerilerimin mecliste de artık bir kapısı olacak” diye konuştu.

Akyurt’un da Ankara’nın da derdini Meclis’te Ankaralılar çözecek!

Tiryaki sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Akyurt bugün sanayisi, tarımı, ticaret hacmi, stratejik lokasyonu ve misafirperver insanı ile Ankara’mızın en ilgi çekici ilçelerinden biri olması gerekirken maalesef hak ettiği değeri bugüne kadar görmemiş, görememiştir. TBMM’ye 40 km mesafede adeta öksüz bırakılmıştır. Türkiye’de bu kadar büyük potansiyele sahip olmasına rağmen bu kadar çok sorunu içinde barındıran başka bir bölge sanırım yoktur. Beni siyasete atılmaya iten en temel sebeplerinden biri de Akyurt’un ve bölge ilçelerin bu kaderini değiştirmek, bölgenin dert ve sorunlarını bu sorunları yaşayan birisi olarak ilk elden meclis çatısı altında dile getirmek çabasıdır. Yüce Meclisimiz kurulduğundan beri bölge kendi evlatları tarafından temsil edilememiş maalesef çareyi hep başkalarından beklemiştir. İşte bunu değiştirmek için kolları sıvadık. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde olduğu gibi, Mansur başkan ile kazandığımız büyük başarıyı genel seçimler de kazanacağımız başarı ile taçlandıracağız. İnşallah Ankara’nın derdini Ankaralılar çözecek. Akyurt ve Akyurtlular hakları olan hizmete kavuşacaklar.”

“Akyurt’un ve bölgemizin yüce meclisimizde sesi olacağım”