Akyurt’un Gururu Hasan Engin, Gençleri Milli Takıma Taşıyor

featured
service

Elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Akyurt’un gururu milli sporcu Hasan Engin açmış olduğu salon ile yeni sporcular yetiştiriyor.

Kick Boks, Muaythai ve Wushu branşlarında milli sporcumuz Hasan Engin bugüne kadar bir çok turnuvada üstün başarı elde etti. Kick Boks dünya ikinciliği, Muaythai Avrupa Şampiyonluğu, Wushu Balkan ve Uluslararası şampiyonluğu bulunan Hasan Engin ayrıca 11 kez Türkiye şampiyonu oldu.

Spor kariyerinde amatörlükten profesyonelliğe emin adımlarla ilerleyen ve bir çok kupa ile madalya kazanan Hasan Engin şimdi de bilgi ve birikimini yeni kuşaklara aktarıyor.

Akyurt'un Gururu Hasan Engin, Gençleri Milli Takıma Taşıyor 1

6 ayda milli sporcu yetiştirdi

Akyurt’ta ‘Hasan Engin Fight Club’ adı ile hizmete açtığı spor salonunda plates, fitness, kick boks, boks ve jimnastik alanlarında eğitim veren Hasan Engin Akyurt’tan iki sporcunun genç yaşta milli takıma çağrılmasını sağladı. Wushu gençler kategorisinde bronz madalya kazanan 17 yaşındaki Mevlüt İnce ile Muaythai Ankara Şampiyonluğu ve Zafer Kupası Şampiyonluğu bulunan 12 yaşındaki Ceren Engin milli takıma seçilme başarısını gösterdi.

Kadınlara müjde

Alanında uzman kadın antrenör eşliğinde kadınlara özel seanslar ile plates ve fitness eğitimleri verdiklerini söyleyen Hasan Engin, “İlçemizdeki kadınlarımıza yönelik eğitimlerimizi de sürdürüyoruz. Hem özel seanslar hem de grup antrenmalarımız var. Sporseverleri aramıza katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Çocuklar 3 yaşında spora başlayabilir

Çocuklarda spora başlama yaşının çokca sorulan sorular arasında yer aldığını kaydeden Hasan Engin, “Ailelerimiz çocuğun yaşı henüz çok küçük diye düşünmesin. 3 yaşındaki çocuk jimnastik ile spor yapmaya başlayabilir. Bu çocukların hem sağlıklı yaşamasına hem de vücut gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. 3-7 yaş arası jimnastik kursumuz mevcut. Bu alanda da milli antrenörümüz çocuklarımızı çalıştırıyor” dedi.

Akyurt'un Gururu Hasan Engin, Gençleri Milli Takıma Taşıyor 2

Hasan Engin Fight Club 5 branşta hizmet veriyor

Başarılı sporcular yetiştiren Hasan Engin Fight Club, boks, kick box, jimnastik, plates ve fitness alanlarında Akyurtlu sporseverlere hizmet veriyor. 7-15 yaş arası için kick boks ve boks branşlarında gruplar halinde eğitim verdiklerini dile getiren Engin, “15 yaş üzeri sporcularımızla da özel ilgileniyoruz. Tüm branşlarımızda bire bir eğitimler vererek yeni başarılar elde etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağlıklı bir yaşam için hem çocuklarımız ve gençlerimizi hem de her yaştan Akyurtluyu salonumuza bekliyoruz” diye konuştu.

Akyurt’un Gururu Hasan Engin, Gençleri Milli Takıma Taşıyor