Akyurt’ta Esnafın Başkanı ‘Refah’

featured
service

Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa yeniden Mustafa Refah seçildi. Refah, “Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası sadece minibüsçü, kamyoncu, taksici, servisçi esnafı değil, bunun yanında tüm esnaflarımızın yanındadır” dedi.

Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu’na Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, siyasi partilerin başkanları, esnaflar ve çevre ilçelerin esnaf odalarının yöneticileri katılım gösterdi.

Tek adayın seçime katıldığı genel kurulda konuşan ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, “Başkanımız iyi çalışıyor, OTONOMİ’ye plaka basım atölyesi de açtı, hizmeti ayağına getirmiş oldu. Bildiğiniz gibi ben de Büğdüzlü’yüm, hemşerinizim. Burada bulunmaktan duyduğum mennuniyeti dile getirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Akyurt'ta Esnafın Başkanı 'Refah' 1

Oda başkanlığı süresince yapmış oldukları hizmetlerden bahseden Mustafa Refah ise Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın şoför esnafı başta olmak üzere Akyurt’un galerici esnafı ve tüm esnafların üyeliği ile oluştuğunu belirterek, çalışan personel sayısı ve üye sayısının artırıldığını kaydetti. Refah, “Akyurt’ta işyeri sahibi olup da Ankara merkezdeki odalara kayıtlı olan esnaflarımızdan odamıza kayıtlarını aldırdık. Diğer esnaflarımızın odamıza kayıtlarını odamıza aldırdık. Diğer esnaflarımızın odamıza kayıtlarını aldırmaya devam edeceğiz. Şu andaki mevcut üye sayımız 592’dir” dedi.

Esnaf kredi limitlerinin yükseltildiğini, güzergahlarda iyileştirmeye gidildiğini ve ‘S’ plaka gibi uygulamalarla esnafa kolaylıklar getirildiğini kaydeden Refah, bu tür uygulamaları esnafın talepleri doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirterek, esnafın sorunlarının çözümüne yönelik girişimlere devam edeceklerini ifade etti.

Genel Kurulda yapılan konuşmaların ardından yapılan seçimde başkanlığa yeniden Mustafa Refah seçildi.

Akyurt'ta Esnafın Başkanı 'Refah' 2
Akyurt'ta Esnafın Başkanı 'Refah' 3
Akyurt’ta Esnafın Başkanı ‘Refah’