Akyurt Yolu’na 6 Noktaya Köprülü Kavşak

featured
service

6 ŞERİT 6 KÖPRÜLÜ KAVŞAK

Ankara’yı Çankırı ve kuzeydeki diğer illere bağlayan karayolunun Akyurt’tan protokol yoluna kadar olan kısmında yapılması planlanan 6 şeritli bölünmüş yol ve köprülü kavşak çalışmaları başlıyor.

Çankırı Devlet Karayolu’nda Akyurt’tan protokol yoluna kadar olan kısımda köprülü kavşak yapımı için zemin etüdü çalışmaları yürütülüyor. Buna Çankırı Karayolu üzerinde 6 yerde köprülü kavşak yapımı için zemin etüdü yapılıyor. Etüd sonuçlarına göre çalışmaların sürdürüleceği belirtiliyor.

“ŞEHİR MERKEZİ’NE ULAŞIM 20 DK. KISALACAK” Ankara’ya ulaşımın yol çalışmalarının ardından 20 dk. daha kısacalağını söyleyen Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş;  “İlçemizin Ankara ile olan bağlantısını sağlayan karayolunun 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere 6 şeritli sıcak asfalt olacak şekilde yapılması için çalışmalarımız devam ediyor. İnşaat çalışmalarının başlamasından önce, önemli noktalarda yapılacağını açıkladığımız 6 adet köprülü kavşağın yapılacağı yerlerde zemin inceleme çalışması yapılıyor. İnşallah en kısa sürede inşaat çalışmalarına da başlanarak, Ankara’ya ulaşımımız 20 dakikaya kadar kısalacak.” dedi.

Akyurt Yolu’na 6 Noktaya Köprülü Kavşak