Akyurt Esnafı’ndan Mansur Yavaş’a teşekkür

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “Hiç kimse yatağa aç girmesin, tüm çocuklarımız hak ettikleri gibi sağlıklı beslenebilsin” sözleriyle başlattığı et desteği Akyurtlu esnafların yüzünü güldürdü.

Sosyal yardım alan ailelerin Başkent Kartlarına yatırılan 100 TL’lik destek ile vatandaşlar Akyurt’ta istediği market ve kasaptan et ihtiyacını karşılarken, esnaflarda gerçekleştirdikleri indirimler ile katkı sağlamaya başladı.

Başkan Mansur Yavaş’ın başlattığı et desteği ile satışların arttığını söyleyen Akyurt’un esnaflarından Bülent Gürbüz, vatandaşa tercih hakkı sunulması ile tüm esnafların kazandığını dile getirdi.

Kasap Bülent Gürbüz, “Büyükşehir belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın başlatmış olduğu bir kilogram et kampanyasından dolayı kendilerine bir ilçe kasabı olarak teşekkür ediyorum. Daha önce hep birilerine peşkeş çekilmiş olan sağlıksız, kalitesiz gıdaların dağıtılmak zorunda kalındığı bir dönemden sonra insanlara seçme hakkı sunuldu. İnsanlar isteği yerden, mahalle kasabından, mahalle marketinden, istediği kalitede et alma fırsatı yakaladı ve dolayısıyla bizlere de ekonomik bir katkı sağlanmış oldu. Bundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a hem esnafa hem de vatandaşa katkı sağladığı için teşekkür ediyorum, sağolsun, varolsun” dedi.

Akyurt Esnafı’ndan Mansur Yavaş’a teşekkür