Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık: Omuzlarımızda tarihi bir sorumluluk var

featured
service

Akyurt’ta AK Parti Akyurt İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Sevgi Yürüyüşü’nün ardından, İlçe Başkanı Murat Yıldırım, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık ve Ankara Milletvekili ve adayı Orhan Yeğin’in katılımıyla miting düzenlendi. Mitingde konuşan Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, “14 Mayıs günü, yarın tarihi bir seçimi hep beraber gerçekleştireceğiz” dedi.

“HAİNLERE VATAN SEVGİSİ VERECEĞİZ”
Düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım, “Dünya beşten büyüktür diye haykıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumuzu göstermek için buradayız” diyerek sözlerine başladı. “Biz haklının ve Hakk’ın yanında olduğumuzu göstermek için buradayız” diyen Yıldırım, “Akyurt ilçemizden haykırıyoruz ki, teröristlerle yol yürüyen, teröristlerle aynı masada oturan, teröristlere sırtını yaslayan, zalim emperyalist ülkelerin destekleri ile değerlerimizi aşağılayanların Akyurt ilçemizde yeri yoktur diyoruz. Allah’ın izniyle Akyurt ilçemiz yarın tarih yazacak. Allah’a hamd olsun, AK Parti teşkilatları olarak, Akyurtlu hemşerilerimiz olarak yarınki seçime hazırız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanımız olarak seçerek, dünya zalimlere, teröristlere, hainlere vatan sevgisi vereceğiz” şeklinde konuştu.

OMUZLARIMIZDA TARİHİ BİR SORUMLULUK VAR”
“Omuzlarımızda tarihi bir sorumluluk var” diyen Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, ise “14 Mayıs günü, yarın tarihi bir seçimi hep beraber gerçekleştireceğiz.  Bir tarafta PKK’yla işbirliği yapan, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yle kol kola gezen, HDP’nin desteğinden memnunuz diyen, İHA’lara SİHA’lara dokunacağız diyen, Cumhurbaşkanımızın yaptıklarını durdurağız diyen, bu ülkeye namussuz siyaseti getireceğiz diyen bir cenah var, diğer tarafta geçmişten günümüze her sözü tutmuş hatta üzerine daha fazlasını yapmış, enerjide dışa bağımlılığı bitirmek için Akkuyu Nükleer Santral inşaatını başlatmış, yıllarca terör yuvası yapılan Gabar’ı temizlemiş, 100 milyon dolarlık petrol yataklarını bulmuş, doğu karadenizde, doğu akdenizde, karadenizde ne işimiz var diyenlere inat, doğalgaz rezervlerini bulmuş özü sözü bir Recep Tayyip Erdoğan var” dedi.  

“Tarihi rekor bir oyla destek olmaya hazır mısınız, Akyurt hazır elhamdülillah.” diyerek miting alanındakilere seslenen Ayık, oy kullanmadan önce oy pusulasına herhangi bir deforme veya işaret olup olmadığına bakılması yönünde de Akyurtluları uyardı. 

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık: Omuzlarımızda tarihi bir sorumluluk var

Yorumlar kapalı.