AKSİAD Başkanı duyurdu: ‘Akyurt Sanayi Bölgesi’ marka tescili aldı

featured
service

Akyurt Belediyesi’nin ve Akyurt Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin ortak çalışması ile fabrikaların bulunduğu alan ‘Akyurt Sanayi Bölgesi’ olarak adlandırıldı. Çalışmayı Akyurt’un marka değerine yönelik önemli bir hamle olarak değerlendiren Karakaş, “Sanayiciler olarak yapmış olduğu çalışmalar ve katkılar nedeniyle Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık’a teşekkür ediyoruz. Bölgemize hayırlı olsun.” dedi.

“AKYURT SANAYİSİNİN ULUSAL VE ULUSLARARASI TANINIRLIĞI ARTACAK”

AKSİAD Başkanı Murat Karakaş, Akyurt’ta 320 fabrikanın faaliyet gösterdiği bölgenin marka tescil işlemlerinin yapıldığını ve ‘Akyurt Sanayi Bölgesi’ adını aldığını açıkladı. Başkan Karakaş, “Bu anlamlı adım, 135 ülkeye ihracat yapan Akyurt Sanayisi’nin dünya genelinde tanınan ve saygı gören bir sanayi bölgesi olarak konumunu daha da güçlendirecektir. Akyurt Sanayisi, 50 Bin kişiye istihdam sağlayarak ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunmaktadır. Şu anda faaliyet gösteren 320 fabrikanın yanı sıra inşaatı devam eden 185 fabrikanın çalışmalarına başlamasıyla birlikte, Akyurt ilçemizdeki sanayi kuruluşlarının sayısı 505’e ulaşacaktır. Türkiye’nin üretim ve ihracat gücüne katkı sağlayan Akyurt Sanayisi, 24 milyon metrekarelik geniş bir alana yayılmış durumdadır. Bu marka tescili, bölgedeki başarıyı ve gücü vurgulayarak, Akyurt Sanayisi’nin ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını daha da artıracaktır.” dedi.

Karakaş, ayrıca ilçeye ulaşımda kullanılan güzegahlarda yönlendirme levhalarına ‘Akyurt Sanayi Bölgesi’ isminin de eklendiğini, sanayicinin adres bilgilerinde ve resmi iletişimlerinde bu ismi kullanabileceğini kaydetti.

AKSİAD Başkanı duyurdu: ‘Akyurt Sanayi Bölgesi’ marka tescili aldı