ABB’den Akyurt’un mahallelerine malzeme desteği

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kent Estetiği ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Akyurt’ta muhtarlıklara masa ve sandalye desteğinde bulunuldu.

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür, Akyurt’un kırsal mahallelerine düğün ve cenaze gibi günlerde kullanılmak üzere masa sandalye takımı desteğinde bulunulduğunu söyledi. 22 mahallede toplamda 2 bin 510 sanaldalye ile 410 masanın dağıtımı tamamlandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yapılan malzeme desteği hakkında bilgi veren İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür, şu ifadeleri kullandı: “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığımız Kent Estetiği ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığımız koordinesinde İlçemiz Kırsal Mahallelerine nüfus yoğunluklarına göre en az 80 sandalye, 10 masa, en çok 200 sandalye, 40 masa olmak üzere toplam 2510 sandalye ve 410 masa dağıtımı yapılmıştır.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın şahsında Muhtarlık İşleri Daire Başkanımız Sayın Önder Yanmaz ve Kent Estetiği Dairesi Başkanımız Sayın Ahmet Turan Söylemez ile dağıtımı gerçekleştiren değerli personeline halkımız ve muhtarlarımız adına teşekkür ediyoruz”

ABB’den Akyurt’un mahallelerine malzeme desteği