2022’de Bursa Yıldırım’ın çehresi değişecek

featured
service

Bursa’da göreve geldiği 2019 yılından bu yana ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları süratle hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “2021 ‘Atılım Yılı’ önemli projelerin şekil aldığı bir yıl olurken, 2022 ise ilçemizin çehresinin değişeceği bir yıl olacak” dedi.

BURSA (İGFA) – İmardan kentsel dönüşüme, sosyal alanlardan kültür merkezlerine, spor tesislerinden modern pazar alanlarına kadar önemli hizmetleri bir bir ilçeye kazandıran Yıldırım Belediyesi, 2021 ‘Atılım Yılı’nı dolu dolu geçirdi.

Bu kapsamda, 2021 yılında Yıldırım’da insana dokunan birçok projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, pandemi sürecine rağmen, geride bırakılan sürede belirlenen rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ‘2021 Atılım Yılı’ vizyonumuz kapsamında, Yıldırım’a şehrin marka değerini arttıracak yatırımlar kazandırdıklarını anlattı.  Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi, Balaban Mesire Alanı, İncirli Meydanı, İncirli Kültür Merkezi, Vakıf Kent Bera Parkı, Millet Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nı hizmete açarken Cumalıkızık Mesire Alanı, Gökdere Millet Bahçesi, Barış Manço Kültür Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Molla Yegân Çocuk Aktivite Merkezi, Karapınar Gençlik Merkezi, Karaağaç Sosyal Yaşam Merkezi ve Sıracevizler Sosyal Yaşam Merkezi’nde çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, “2022 yılında hizmete açarak hemşehrilerimizin istifadesine sunacağız” dedi.

‘Birlik ve beraberlik işin besmelesidir’ diyerek ortak aklı ve istişareyi önemsediklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Yıldırım’ı Yıldırımlılarla birlikte yönetiyoruz. Hizmet ve projelerimizi vatandaşlarımızın bizlere gelen taleplerine göre şekillendiriyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, yapacağımız her iş için önce vatandaşlarımıza danışıyor, hizmet ve projelerimizi hemşehrilerimizin önceliğine göre belirliyoruz. Yıldırım Belediyesi olarak muhtar toplantıları, vatandaş buluşmaları ve saha çalışmaları ile Yıldırım’ın nabzını tutuyoruz. Her hafta Yıldırım’daki 5-6 mahallemizi ziyaret ediyor ve vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Yine Yıldırım İletişim Merkezi’miz 30 kişilik ekip ile 7 gün 24 saat vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Merkezimiz, vatandaşlarımızdan gelen her türlü şikâyet, talep ve öneriyi ilgili müdürlüklerimize dilekçe şeklinde iletiyor. Gelen bu dilekçeler değerlendirerek en kısa sürede geri dönüşler sağlanıyor. Merkezimiz üzerinden hizmet alan vatandaşlarımıza yönelik memnuniyet anketleri düzenliyoruz. Bu uygulama ile hizmet kalitemizi yükseltmeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

2022’de Bursa Yıldırım’ın çehresi değişecek