Hamamönü Stantları Alışveriş Merkezi Gibi

featured
service
Altındağ Belediyesi tarafından her yıl Ramazan Ayı’nda Hamamönü’ne kurulan stantlar yine göz doldurdu. Ramazan Ayı’nda vatandaşların alışveriş noktası haline gelen Hamamönü stantları bölgeye bambaşka bir hava kattı.
Gerek bölge esnafı gerekse vatandaşlar, stantların geçen yıllara oranla daha estetik bir hal aldığı görüşünde birleşti. Stantlar, Ramazan’ın ilk günü itibariyle hizmet vermeye başladı. Hemen hemen her türlü hediyelik eşyanın yer aldığı 165 stant tarihi bölgeye olan ilgiyi de arttırdı. Sadece Ankara’dan değil, Türkiye’nin dört bir tarafından getirilen ürünler bu stantlarda satışa sunuldu. Ankaralıların uğramadan geçemediği Hamamönü stantlarında el yapımı kafeslerden doğal sabunlara, cam üzerine yazı yazılan bardaklardan antika eşyalara kadar çok sayıda ürünle karşılaşmak mümkün.
HAMAMÖNÜ ALTINDAĞ’IN SEMBOLÜ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Hamamönü’nün tarihi dokusuna dikkat çekti. Başkan Balcı, Hamamönü’ndeki tarihi ve kültürel atmosferi solumak için yurt dışından bile gelenlerin olduğunu söyledi. Kurdukları alışveriş stantlarının insanların Hamamönü’ne gelmesi içinde vesile olduğunu ifade eden Başkan Balcı, “Hamamönü, Altındağ’ın sembolüdür” dedi. Başkan Balcı, stantların bölgeye hareketlilik getirdiğini belirterek Ramazan Ayı’nın Hamamönü’nde bambaşka geçtiğini de sözlerine ekledi.
Hamamönü Stantları Alışveriş Merkezi Gibi