Altındağ Belediyesi’nde “Sosyal Denge Sözleşmesi”

featured
service
4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu çerçevesinde, çalışanların ekonomik durumunu iyileştirmek ve iş barışını sağlamak amacıyla yetkili sendika Bem-Bir-Sen ile Altındağ Belediyesi arasında “Sosyal Denge Sözleşmesi” imzalandı.
Altındağ Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen törene Altındağ Belediye Başkanı Doç Dr. Asım Balcı, Bem-Bir-Sen Genel Başkan yardımcıları Recayi Karslı ve Medeni Sevinç, Ankara 1 no’lu Şube Başkanı Feridun Güneş ve Başkan Yardımcısı Bayram Elik katıldı. Altındağ Belediyesi çalışanları da törende tam kadro hazır bulundu.
“Hayırlı hizmetler vereceğimize inanıyorum.”
Törende konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Altındağ için hep birlikte ve iş birliği içerisinde hayırlı hizmetler vereceğimize inanıyorum.” dedi. Sendika ile imzalanan sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olması temennisinde bulunan Balcı, her zaman çalışanların yanında olduğunun da altını çizdi.
Konuşmaların ardından, memurların her ay maaşlarına ek olarak brüt 950 TL zam almalarını sağlayacak “Sosyal Denge Sözleşmesi” alkışlarla imzalandı ve ardından da hatıra fotoğrafı çektirildi.
Altındağ Belediyesi’nde “Sosyal Denge Sözleşmesi”