1. Haberler
  2. Yerel
  3. Zonguldak’ın Simge Sahilleri Yenilendi: Orta Kapuz ve Tersane Plajları Hizmete Açıldı

Zonguldak’ın Simge Sahilleri Yenilendi: Orta Kapuz ve Tersane Plajları Hizmete Açıldı

featured

Zonguldak’ın hafızasında özel bir yer edinen Orta Kapuz ve Tersane Plajları, yapılan çevre düzenleme çalışmalarının ardından düzenlenen törenle yeniden halkın kullanımına açıldı. Sahiller, hem estetik dokunuşlarla yenilendi hem de vatandaşların güvenli ve keyifli vakit geçirebileceği modern bir görünüme kavuştu.

Yoğun katılımla gerçekleşen açılış töreninde Belediye Başkanı Tahsin Erdem ve eşi Hande Erdem’in yanı sıra CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Zonguldak’ın Simge Sahilleri Yenilendi: Orta Kapuz ve Tersane Plajları Hizmete Açıldı 1

Açılış etkinliği, Çaycuma Belediyesi Bando Ekibi’nin eşlik ettiği kortej yürüyüşüyle başladı. Ardından sahilde gerçekleştirilen DJ performansı, renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar, yeni görünümüyle hizmete açılan plajlara tam not verirken, yapılan düzenlemeler büyük beğeni topladı.

Törende sürpriz bir doğum günü kutlaması da yaşandı. Belediye çalışanları, Başkan Tahsin Erdem’e denizden botla getirdikleri pasta ile doğum günü sürprizi yaptı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Tahsin Erdem şunları söyledi:

“Orta Kapuz Tersane Sahili, Zonguldak’ın hem belleğinde hem de gönlünde özel bir yere sahip, kıymetli bir noktadır. Şehrimizin hafızasında iz bırakmış çok güzide bir yerin yeniden hayata dönüşüne tanıklık ediyoruz. Zonguldak’ın kalbi artık burada atacak. Bu çalışma, geçmişe bir vefa, geleceğe ise bir armağandır. Orta Kapuz Tersane Sahilimiz, Zonguldak’ımıza ve siz kıymetli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.”

Zonguldak’ın Simge Sahilleri Yenilendi: Orta Kapuz ve Tersane Plajları Hizmete Açıldı