Zafer Partisi’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Tepki: ‘Haddinizi Bilin, Sınırınızı Aşmayın!

featured
service

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a yönelik açıklamalarına ilk tepki, partinin Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan tarafından geldi. Aslan, “Haddinizi bilin, sınırınızı aşmayın! Bizler, kurultayda selam yolladıklarınıza benzemeyiz.” dedi.

Özel, katıldığı bir canlı yayında Ümit Özdağ hakkında, “Geçirdiğimiz kurultay sürecinde de bu konu oldu ama bunu bir siyasi parti kendisi için gündemde kalma aracına çevirmek istiyor. Ben böyle bir şeyin tarafı olmak istemem. Beyefendi şimdi protokolü falan yayınlamış. O kendisini gündeme getirmek istiyor ama ben o tartışmanın tarafı olmam.” ifadelerini kullanmıştı.

Aslan, sosyal medya hesabından Özel’e tepki göstererek, “Seçimin hemen ardından tüm ülkeyi parti meseleleriyle meşgul etmek yerine ülkemizin gerçek meselelerine odaklanmayı tercih ediyoruz.” dedi. Aslan, CHP’nin kaybettiği seçimin ardından iç meseleleriyle gündemi meşgul ettiğini belirterek, “Başta Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ olmak üzere Zafer Partisi olarak gündemi belirlemekle değil, milletimizin gerçek ihtiyaçlarına odaklanmakla meşgulüz.” ifadelerini kullandı.

Aslan, şunları söyledi: “Söz konusu vatandaşlarımızın refahı ve ülkemizin geleceği olduğunda, birileri gibi popülizme değil, gerçek sorunlara odaklanır çözüm ararız. Haddinizi bilin, sınırınızı aşmayın! Bizler, kurultayda selam yolladıklarınıza benzemeyiz.”

Zafer Partisi’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Tepki: ‘Haddinizi Bilin, Sınırınızı Aşmayın!