1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Yesevi Havacılık Lisesi’ne iki prestijli ödül daha

Yesevi Havacılık Lisesi’ne iki prestijli ödül daha

featured
service

Yesevi Havacılık Lisesi, TUSAŞ (Türkiye Uzay & Uçak Sanayi Anonim Şirketi) sponsorluğunda düzenlenen BLUESKY AWARDS Havacılık Ödülleri’nde büyük başarı elde etti. Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen organizasyonda, Yesevi Havacılık Lisesi, “Yılın En İyi Havacılık Lisesi” ve “Yılın En İyi Ar-Ge Projesi” ödüllerini kazandı.

Havacılık sektöründen uzman jüri üyeleri ve bağımsız anketörler tarafından yapılan değerlendirmede, Yesevi Havacılık Lisesi, yetkinlik, yeterlilik, yetenek ve kabiliyetler açısından en yüksek puanı alarak “Yılın En İyi Havacılık Lisesi” unvanını elde etti.

Ayrıca, Yesevi Havacılık tarafından geliştirilen “Uçan platform teknolojisi” adlı Ar-Ge projesi, en yenilikçi ve fütüristik tasarıma sahip olduğu için “Yılın En İyi Ar-Ge Projesi” ödülünü kazandı.

Ödül töreninin ardından konuşan Yesevi Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kodalak, “Yesevi Havacılık daha önce de Türkiye’nin en seçkin kurumları olan Cumhurbaşkanlığı, TÜBİTAK, TEKNOFEST, MEB tarafından da çeşitli ödüllerle onure edilmiştir. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü akreditasyonuna da sahip olan okulumuz geleceğin nitelikli havacılarını, donanımlı atölyelerimizde yetiştirmeye devam etmekteyiz” dedi.

Yesevi Havacılık Lisesi’ne iki prestijli ödül daha
Yorum Yap