Yenimahalle’de mahalle iftarları devam ediyor

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, ilçe sakinlerini Ramazan Ayı’nda mahalle iftarlarında buluşturmaya devam ediyor.

Mahalle iftarlarına katılarak vatandaşlarla birlikte oruç açan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de Serhat Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen mahalle iftarında vatandaşlarla bir araya geldi.İftar programına Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Sizleri aynı sofralarda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Hafız Esat Aydoğan’ın okuduğu Kur’an tilaveti ve dualar ile başlayan iftar programında Serhat Mahallesi sakinlerine Hayırlı Ramazanlar dileyen Başkan Yaşar, “Ramazan Ayı’nda sizleri aynı sofralarda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yaşar,“Ramazan Ayı, hoşgörü ve sevginin ayıdır. Bu huzur ortamının bozulmaması için çalışmaya devam edeceğiz. Bu mübarek ayda kin ve nefretten uzak durmalıyız. Birbirimize daha saygılı, merhametle yaklaşmalıyız. 11 ayın sultanı Ramazan’ın birliğimize, kardeşliğimize, hemşerilik bilincinin artmasına vesile olmasını, tuttuğumuz oruçların, yaptığımız duaların, kıldığımız namazların kabul olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından vatandaşlar, ezanın okunmasıyla birlikte Yenimahalle Belediyesi’nin mercimek çorbası, kavurma, pirinç pilavı, ayran ve baklavadan oluşan menüsü ile iftar yaptı.

Yenimahalle’de mahalle iftarları devam ediyor