Yenimahalle, Beypazarı engelini 2 farkla geçti

featured
service

Ali Öcal Süper Amatör Ligi’ni 34 puanla 2’nci sırada ve namağlup tamamlayan Yenimahalle Belediyespor, Play-off maçlarına fırtına gibi başladı. Play-off müsabakalarının ilk maçında Beypazarı Belediye Gençlikspor ile karşılaşan Yenimahalle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

BAL Lig’ine çıkmak için mücadele ettiği Ali Öcal Süper Amatör Ligi’nde 28 gol atıp kalesinde yalnızca 5 gol görerek adından söz ettiren bir performansın altına imza atan Yenimahalle Belediyesi, Play-off maçlarına Beypazarı karşılaşması ile başladı. Maçın başından sonuna mücadeleyi bırakmayan Yenimahalle, 15’inci (penaltı) ve 50‘nci dakikalarda Halil’in golleriyle karşılaşmayı 2-0 galip tamamladı.

Play-off heyecanı kesintisiz sürecek

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, “BAL Ligi’ne çıkma mücadelesi verdiğimiz Ali Öcal Süper Amatör Ligi’ni Keçiören’in ardından ikinci sırada tamamladık. Namağlup Lig’i tamamlayan ve Play-off müsabakalarına galibiyetle başlayan oyuncularımı yürekten kutluyorum. Müsabakalar tüm hızıyla sürüyor. Önümüzde birbirinden zorlu maçlar var. Kahramankazan, Balgatspor, Haymana Belediyespor ve Keçiören Belediye Bağlumspor ile Play-off mücadelesi vereceğiz. Amacımız bu karşılaşmaları da galibiyetle tamamlayarak BAL Lig’ine çıkmak.  Bu yolda ekibime sonuna kadar güveniyorum” dedi.

Yenimahalle, Beypazarı engelini 2 farkla geçti