Yenimahalle Belediyesi kreşleri eğlence dolu

featured
service

Yenimahalle Belediyesi’ne bağlı kreş ve gündüz bakımevlerinde minikler Çılgın Saç Partisi ile doyasıya eğlendi. Yenimahalle Belediyesi kreşlerinde yapılan etkinliklerle öğrenciler öğrenirken eğleniyor hem de yaratıcılıklarını geliştirme imkanı yakalıyor. Yenimahalle Belediyesi, yıl boyunca yaptıkları programlarla okul içerisinde de birbirinden renkli gösterilere imza atıyor.

Minikler yaratıcılıklarını sergiledi

Her gün dolu dolu programlara ev sahipliği yapan kreşler bu sefer Çılgın Saç Partisi düzenledi. Yaratıcı ve eğlenceli saç modelleri ile okula gelen çocuklar tasarladıkları modelleri okulda hazırlanan podyumda arkadaşlarına mini şov yaptı.

Velilerin destekleri ile yaratıcılıklarını sergileyen çocukların çam ağacı, patates kızartması, cupcake çizgi film karakterleri, rengarenk çılgın tasarımlar ve ünlü futbolcuların meşhur saç modelleri dikkat çekti.

Zaman zaman çılgın saç tasarımlarının rolüne kapılan çocuklar eğlenceli anlar geçirirken bol bol fotoğraf çektirdi. Eğlenceli ve heyecanla birbirlerinin saç modellerini inceleyen miniklerin sevinci ise görülmeye değerdi.

Yenimahalle Belediyesi kreşleri eğlence dolu