Yazın Hangi Şapkayı Taksam Derdine Son: En İyi Cap Kombinleri

service

Yaz aylarının vazgeçilmezi şapkalar, artık türlü türlü model ve renklerle karşımıza çıkabiliyor. Kırmızı, sarı, mavi, yeşil, ne ararsanız var. Bu yüzden olsa gerek, kıyafetlerle kombinlenebilecek en iyi şapkaları seçmekte genellikle zorlanırız. İşte karşınızda UCLA amblemli Amerikan retro, klasik ve modern tarzlı şapka kombini önerileri!

1. Mccloud Siyah Fileli Baseball Cap Nakışlı Şapka ile şıklığınızı herkese gösterin

Siyah renkli şapka üzerine işlenmiş UCLA Bruins amblemi, beyzbol severler için oldukça iyi bir tercih gibi görünüyor. Arka kısmı fileli olan şapka, hafif kıyafetlerin üzerine giyilebilecek spor bir aksesuar. İşleme ile uyumlu beyaz bol bir tişört ve altına giyeceğiniz dar siya bir pantolon, gözleri üzerinizde tutmaya yetecek bir kombin olacaktır.

2. Yazın renklerini üzerinizde taşımanıza yardımcı olacak Ballard Beyaz Mor Nakışlı Şapka

Beyaz, yaz rengidir. Beyaz üzerine mor işlemeli UCLA amblemi bulunan şapka modeli, spor ama şık giyinmeyi seven kadınlar için birebir bir ürün. Yaz aylarında altına renk renk elbiseler ve taytlar giyilebilecek olan UCLA Ballard Mor Nakışlı Şapka ile her giydiğiniz üzerinize yakışacak. Pembe, beyaz, mor, lila, gül kurusu renklerinde tercih edeceğiniz spor bir elbise ile uyum içerisinde olacağına hiç şüphe yok!

3. Shasta Mavi Baseball Cap Nakışlı Şapka ile saçlarınız rahat bir nefes alsın

Erkekler genellikle koyu tonları tercih eder, mevsim yaz olsa bile… Elbette bu koyu renklerin yanında açık renkli tercihler, şık bir kontrast yaratarak oldukça şık duran bir kombine evrilebilir. Erkek şapka modelleri arasından seçilebilecek en iyi ürünlerden biri olan Shasta Mavi Baseball Cap Nakışlı Şapka’nın geniş fileli arka kısmıyla yazın hem güneşten korunabilir hem de saçlarınızın nefes almasını sağlayabilirsiniz.

4. Her renkle uyumlu Ballard Bej Baseball Cap Nakışlı Şapka

Yaz renklerinin tamamına kucak açmaya ne dersiniz? İşte size harika bir öneri. Bej spor şapka üzerine işlenmiş beyaz bir UCLA amblemi düşünün. Siyah, gri, pembe, kırmızı, mavi ve daha pek çok renkle uyum halinde olabilecek bu şapkaya ucla.com.tr adresinden sipariş vererek ulaşabilirsiniz. Bej renkli bu şapkayı kadınlar parlak pembe bir tayt ve üzerine beyaz bol bir tişörtle birlikte giydiklerinde muhteşem bir görünüm sağlayacaklardır. Erkekler ise beyaz bol bir tişört ve altına gri bir eşofmanla birlikte bu şapkayı takabilirler.

5. İnanılmaz bir renk arayanlar için Joshua Yeşil Baseball Cap Nakışlı Şapka

Bildiğiniz bütün yeşilleri unutun, Joshua Yeşil Baseball Cap muhteşem rengiyle tüm gözleri üzerinize çevirecek. Bu şapkanın, dikdörtgen bir çerçeve içerisine yerleştirilmiş gri, beyaz ve yeşil tonlardaki UCLA amblemi sayesinde çok sayıda kıyafetle uyum sağlayabilen bir yeşil rengi bulunuyor. Özellikle beyaz, yeşil ve gri renklerle kombinleyebileceğiniz Ucla Joshua Baseball Cap, pamuklu yapısıyla sizi terlemekten de kurtaracak nitelikte.

Ürünleri incelemek için: https://www.ucla.com.tr/sapka-modelleri

Yazın Hangi Şapkayı Taksam Derdine Son: En İyi Cap Kombinleri