Yalı Çapkını son bölüm nasıl izlenir? İşte son bölüm fragmanı

featured
service

Star TV’nin heyecanla takip edilen dizisi Yalı Çapkını dizisinin 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleri ve fragmanı nasıl izlenir?

Yalı Çapkını dizisinin 47. bölümünde, Seyran’ın, Pırıl’ın Pelin’in kuzeni olduğunu öğrenmesi, hikayeye beklenmedik bir dönemeç kattı. Bu bilgi, Pelin’in kurduğu tuzak şüphesini güçlendirdi. Ferit ise kendi içinde büyük bir sıkışmışlık hissi yaşıyor. Seyran, yaşanan tüm olayların ardından çocuk yapma düşüncesine sıcak bakmaya başlıyor.

Diğer yandan, Kazım, Suna ve Kaya’nın düğününü hızla planlarken, Nükhet ise Suna’nın her şeyi öğrenmesine rağmen sessiz kalmasına anlam veremiyor. Halis Ağa, gerçekleri Seyran’a açıklamak için onu yanına çağırıyor. Asuman, Orhan ve Dicle’nin bir arada olduğunu fark ediyor.

Ferit ise, Pelin’i ve bebeğini Şehmuz’un elinden kurtarmak adına cesur bir teklifte bulunuyor. Suna ise Ferit ve Abidin’in sakladığı Pelin’i fark ediyor ve onun hamile olduğunu anlıyor.

Yalı Çapkını Son Bölüm İzle

Star TV’nin heyecanla takip edilen dizisi Yalı Çapkını, Cuma akşamları saat 20:00’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 47. bölümde izleyicileri şaşırtan olaylar yaşandı. 48. bölüm fragmanı ise izleyicileri meraklandırdı. Yeni bölümde neler yaşanacağı büyük bir soru işareti olarak kaldı.

Yalı Çapkını dizisinin heyecan dolu anlarını kaçırmamak için Star TV resmi websitesi üzerinden izleyebilirsiniz. Dizinin gizemli hikayesini takip etmeye devam edin!

thumbnail
İlişkili Haber
Yalı Çapkını dizisinden bomba aşk haberleri!
Yalı Çapkını son bölüm nasıl izlenir? İşte son bölüm fragmanı