1. Haberler
  2. Dizi
  3. Yalı Çapkını hangi gün, saat kaçta, yeni bölüm ne zaman?

Yalı Çapkını hangi gün, saat kaçta, yeni bölüm ne zaman?

featured
service

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan “Yalı Çapkını,” 39. bölüm fragmanıyla izleyenleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Ferit ve Seyran’ın yaşadığı karmaşık ilişkinin yeni gelişmelerine tanıklık edeceğimiz bu bölüm, izleyicilerini ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı

Ferit karakterini canlandıran başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir, “Bundan sonra o yalıya dönmek yok” sözleriyle büyük bir karar alırken, bu kararın dizinin ilerleyen hikayesini nasıl etkileyeceği merak konusu oldu. Ferit ile Seyran arasında düğünlerinin ardından başlayan tartışmaların doruğa çıktığı fragmanda, ilişkilerinin kritik bir döneme girdiği gözler önüne serildi.

Ferit, dedesi Halis Ağa’dan kendi işini kurmak için maddi destek ister, ancak Halis Ağa, “Bu evde yaşamıyorsan hak mak yok demek” diyerek talebi reddeder. Ferit, bu kararla büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, Seyran ise onu motive etmeye çalışır. Fragmanın sonunda ise aile üyeleri bir araya geldiğinde, Ferit’in ve Seyran ile babasıyla babasıyla birlikte eve adım atmasıyla büyük bir sürpriz yaşanır. Ferit’in “Aile olarak hep birlikte yaşamaya geldik” sözleri, herkesi şaşkına çevirir.

Yalı Çapkını oyuncuları

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Cemre Gümeli, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?

Heyecan verici sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Yalı Çapkını her cuma akşamı Star TV’de yayınlanıyor. 39. bölüm ise Saat: 20:00’da ekranlara gelecek.

Yalı Çapkını hangi gün, saat kaçta, yeni bölüm ne zaman?