Üçbaşak Tarım

featured
service

Anadolu’nun her bir şehrinde bize çeşit çeşit ürün veren toprağın, dilinden anlayacak kaliteli makinalara ihtiyacı vardır. Üçbaşak Tarım tüm bu tarım makinası ihtiyacını karşılamak için çeşitli tarım ihtiyaçlarına göre araçlar üretmektedir.

Gübre Serpme Makinası

Gübrelerin toprağa belirli bir yoğunlukta ve denge halinde dağılmasını kolaylaştıran basit ama bir o kadar da önemli olan bir tarım aracıdır. Herhangi bir gübre israfından kaçınmak için sahip olmanız gereken araçlardan biri de gübre serpme makinası olarak karşınıza çıkar.

Daha az zaman kaybı ve daha yüksek verimlilik adına bu makinanın kullanılması büyük önem teşkil etmektedir. Aynı zamanda bu makina sayesinde toprağınızın daha sağlıklı olmasını ve meyve ve sebze üretiminin daha da artmasını sağlayabilirsiniz.

Yem Karma Makinası

Toprağın yanında hayvanlar adına da büyük çalışmalar yapan bu firmada bulabileceğiniz bir diğer ürün yem karma makinası olacaktır. Bu ürün hayvanlarınızın sağlıklı bir biçimde beslenmeleri, doğru yem almaları ve verimli olarak beslenmelerini sağlar.

Çeşitli türlerdeki yemleri karıştırarak çalışan bu makina hızıyla ve size daha az efor sarf ettirmesi gibi özellikleriyle tercih edilebilir bir tarım aracıdır. Makinanın bakımı oldukça basit olup kolaylıkla kullanmanız için tasarlanmıştır.

Ot Toplama Tırmığı

Zaman çalışırken çok değerlidir özellikle de tarımla uğraşıyorsanız. Bu yüzden birkaç adet kaliteli tarım aracı size büyük zaman kazandırırken emeklerinizin boşa gitmemesi için yardımcı olur.

Bunlardan biri olan ot toplama tırmığı ise şöyle bir kullanıma sahiptir: Pimli ve flaşanlı, askılı, tekerlekli ve çekilir olmak üzere birçok çeşide sahip olan makina otların hiçbir uzantısı toprağa değmeden toplanmasına yarar.

Bu sayede, temassız oluşu nedeniyle toprağınızda bir zarara neden olmayacaktır. Daha fazla iş gücünün önüne geçilerek verimli bir çalışma sağlayan bu tarım aracı, ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Sitenin Diğer Detayları

Aynı zamanda site üzerinde bölümlere ayrılmış olarak ekim, toprak, çapa, ekim yatağı kategorilerini bulabilir ve sizin özel ihtiyaçlarınıza göre dizayn edilip üretilen modern tarım için yapılmış malzeme ve araçlara kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Güvenle tercih edebileceğiniz bu firmaya yine sitenin iletişim bilgileri kısmından ulaşabilirsiniz.

Üçbaşak Tarım