Tüyap, İstanbul Oyuncak Fuarı ile küresel faaliyetlere yön verecek

featured
service

Tüyap, oyuncak sektörünün Avrasya’daki en büyük ve en kapsamlı uluslararası buluşması için hazırlıklarını hızlandırdı.4. Uluslararası Oyuncak, Oyun ve Bebek Fuarı, oyuncak sektörünün devleri ile yerli üreticileri bir araya getirerek sektörün küresel ticari faaliyetlerine kılavuzluk etmeyi sürdürecek.

İSTANBUL (İGFA)- Her sene sektörde en yeni trendlerin belirlendiği İstanbul Oyuncak Fuarı’nın 4’üncüsü Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve OYDER (Oyuncakçılar Derneği) iş birliğinde 17-20 Mart 2022 tarihlerinde, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

 Avrasya’nın en geniş ürün yelpazesine sahip olan fuar, aynı zamanda Tüyap’ın hibrit fuarcılık anlayışını dünya oyuncak pazarına tanıtacak. 3. yılında pandemiye rağmen D oranında yeni katılımcıya H oranında yeni ziyaretçiye ulaşan fuar, 2022 yılında da kapsam ve ziyaretçi ağını genişleterek sektörün gelişimine yön verecek.

2021 yılında sektörün Avrasya’daki ilk yüz yüze uluslararası buluşması olarak 3’üncüsü düzenlenen fuarda, 5 ülkeden 131 marka, 92 firma ve firma temsilciliği ile 51 ülkeden 293’ü yurt dışı olmak üzere toplam 3323 kişiyi ağırlayan Tüyap, 2022’deki dev buluşma için hazırlıklarını hızlandırdı. 17-20 Mart 2022 tarihlerinde, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek 4. Uluslararası Oyuncak, Oyun ve Bebek Fuarı’na yurt dışından ve yurt içinden geniş bir katılım bekleniyor.

 

Tüyap, İstanbul Oyuncak Fuarı ile küresel faaliyetlere yön verecek