Türk Kızılayı Bursa’nın dağ ilçelerine umut oldu

featured
service

Türk Kızılay Bursa Şubesi, bağışçılarının gücü ve gönüllülerinin desteği ile uzak yakın, gece gündüz demeden ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı sürdürüyor. Kızılay, bu kez de Bursa’da dağ köylerindeki umutları yeşertti.

BURSA (İGFA) – Türk Kızılay Bursa Şubesi, merhamet elini Bursa’nın en uzak köşelerine kadar uzatıyor.

Dağ köylerindeki kapıları çalan ve yaptığı incelemeler sonucu gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyerek yardımları ulaştıran Türk Kızılay Bursa Şubesi Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, “Türk Kızılay Bursa Şubesi, 153 yıllık merhamet çınarının 110 yıllık güçlü bir dalı. Bu dal her zaman gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacak, umutları yeşertecek” dedi.

Dağ köylerinde bağışçıların desteğiyle hazırlanan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını aktaran Şube Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, “Bizim için uzak-yakın yok yalnızca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız var. Kimsem yok, çaresizim diye düşünen kim varsa bilmeli ki Türk Kızılay onların yanında” dedi.

Bursa’daki hayırseverlerin gücü, gönüllülerin bitmek bilmeyen enerjisiyle şubeler arasında başarılı bir noktaya ulaştıklarını anlatan Prof. Dr. Tutanç, “Bu başarıda bağışçılarımız ve gönüllülerimiz önemli rol oynuyor. Gerek gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi noktasında gerekse bu vatandaşlarımıza yardım ulaştırma konusunda her zaman özen gösteren tüm destekçilerimize minnettarız” diyerek teşekkür etti.

Türk Kızılayı Bursa’nın dağ ilçelerine umut oldu