TTI İzmir, TTI Outdoor İzmir ve TTI Health fuarları 7 Aralık’ta açılıyor

featured
service

Türkiye’nin turizm sahnesindeki değişmez rotası olan ve ülkenin en büyük turizm platformu olarak öne çıkan TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı ve Kongresi, sektörün önde gelen temsilcilerini 17. kez bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Bu önemli etkinlik, uluslararası turizm profesyonellerini bir araya getirirken, doğaseverleri bir araya getirecek olan TTI Outdoor Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı ve bu yıl ilk kez düzenlenecek olan TTI Health Sağlık Turizmi Fuarı ile zenginleşecek.

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜRSAB desteğiyle İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığında düzenlenecek olan 17. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı ve Kongresi, 7-9 Aralık 2023 tarihleri arasında fuarizmir’de gerçekleştirilecek. Fuar, dünya genelinden turizm profesyonellerini bir araya getirirken, uluslararası katılımcıları ve ziyaretçileri ağırlamaya hazırlanıyor. TTI İzmir, ticaret ve yatırım fırsatlarının yanı sıra etkinlikleri ve söyleşileriyle de dikkat çekiyor. TTI İzmir’in deneyimini temel alarak üç yıl önce başlatılan TTI Outdoor Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı da 7-10 Aralık tarihlerinde dört gün boyunca halkın ziyaretine açık olacak. Daha önce TTI İzmir kapsamında yer alan sağlık turizminin öncü katılımcıları ise bu yıl ilk kez düzenlenen TTI Health Sağlık Turizmi Fuarı’nda, 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde ziyaretçilerle buluşacak.

Türkiye’nin turizm sahnesinin kilit buluşması olan TTI İzmir Fuarı, 16 yıldır olduğu gibi bu yıl da ülkemizin dört bir yanından ve dünyanın farklı coğrafyalarından katılımcıları bir araya getirecek. A ve B hollelerinde düzenlenecek olan fuar, bakanlıklardan valiliklere, belediyelerden ticaret ve sanayi odalarına, seyahat acentelerinden otel ve konaklama tesislerine, tur operatörlerinden havayollarına kadar geniş bir yelpazede sektör temsilcilerini ağırlayacak. Özel bir alanda oluşturulan bölümde ise profesyonel ziyaretçiler, otellerden acentelere, turizm sektöründeki çeşitli firmalarla yüz yüze görüşerek ticari iş anlaşmaları yapma fırsatı bulacak. İlk iki gün profesyonelleri ağırlayacak olan fuar, son gün kapılarını geniş bir kitleye açacak.

TTI İzmir, sadece bir fuar olmanın ötesinde, çeşitli etkinlikleriyle dikkat çekecek. Renkli gösteriler, çeşitli sergiler ve sektörün önde gelen isimlerini ağırlayacak söyleşilerle Türkiye ve dünya turizmine ışık tutacak. Kültürel mirasları bir araya getiren fuar kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanından marka şehirler, denizleri, kumları, güneşleri, tarihleri, kültürel yapıları, antik kentleri ve doğal güzellikleriyle birlikte boy gösterecek.

TTI İzmir, TTI Outdoor İzmir ve TTI Health fuarları 7 Aralık’ta açılıyor