Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor, İstanbul’da misirli.com Fatih Karagümrük ile karşılaştı ve zorlu mücadeleden 4-3’lük skorla galip ayrıldı.
Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşen müsabaka, her iki takımın da etkili hücum oyunu sergilediği tempolu bir görünüm çizdi.
Karşılaşmanın ilk golü 20. dakikada Felipe Augusto’dan geldi. (0-1) Bordo-mavili ekip lehine başlayan maçta skor 28. dakikada ev sahibi ekibin Tiago Çukur ile bulduğu golle 1-1 oldu.

Paul Onuachu, 35. dakikada takımını tekrar öne geçiren isim oldu. Aynı oyuncu, ilk devre bitiminden dakikalar önce (45+8) bir gol daha bularak Trabzonspor’a rahat bir pozisyon kazandırdı ve soyunma odasına 3-1 önde gidildi.
İkinci yarının büyük kısmı sakin geçerken, 88. dakikada Danylo Sikan’ın attığı gol ile bordo-mavililer farkı dörde çıkardı.
Maçın bitimine az bir süre kala Karagümrük’ten sürpriz hamle geldi. Fofana, 90+1 ve 90+2’de art arda bulduğu gollerle takımını 4-3’e taşıdı.

Galibiyetin ardından Trabzonspor toplam puanını 14’e çıkardı. Bu sonuçla bordo mavililer maç fazlası ile ligde ikinci basamağa yükseldi.
Karadeniz ekibi, 3 Ekim Cuma günü saat 20.00’de kendi evinde Kayserispor’u ağırlayacak.























