1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Titreşim Engelleyen Takoz İmalatı 

Titreşim Engelleyen Takoz İmalatı 

featured
service

Titreşim sönümleyen takoz imalatı talepleri için Has Ankara beklentileri karşılayan sonuçlar verecektir. Takoz modelleri ve talepler doğrultusunda hizmet sunulur.

Titreşim sönümleyici takoz çeşitleri kauçuk malzemeden üretilen ISO belgeli ürünlerdir. Iso kalite standartları kapsamında üretilirken, taleplere göre ek malzemeler karışıma dahil edilebilir. Yeni karışımlar da gereken tüm kontrolleri eksiksiz şekilde tamamlayacaktır. Ürün sertifikaları ve imalat referans bilgileri hakkında Has Ankara üzerinden bilgi alınması önerilir.

Titreşim Sönümleyici Takoz Nedir?

Endüstriyel makinelerde titreşimi azaltan takoz malzemenin ismi, titreşim sönümleyici takoz olarak tanımlanmaktadır. Vibrasyon takozu, titreşim takozu gibi isimlerle de anılmakta ve ismiyle paralel bir görevi yerine getirmektedir. Hemen her sektörde yaygın şekilde kullanılan kauçuk takoz sayesinde birçok avantaj elde edilebilir. Kauçuk malzeme, takoz da dahil olmak üzere binlerce ürün çeşidi için en etkili ham maddeler arasındadır.

Titreşim Takozu Faydaları

Titreşim sönümleyici takoz çeşitleri, kullanıldıkları alanda birçok avantaj sağlayacaktır. Örneğin araç motorlarında kullanılıyorsa, imalata bağlı tolerans oluşur ve çeşitli titreşimler engellenir.

  • Sanayi makinelerinde kullanılan titreşim engelleyen takozlar, dengeli bir çalışmayı sürdürmeye destek olur.
  • Makineleri daha uzun süre dayanıklı yaparak avantajlı hale getirir. Bütçe anlamında faydaları vardır.
  • Makine endüstrisinde ekonomik ve işlevsel parçalardır. Kauçuk malzemeler olması nedeniyle keskin sıcaklık değişimlerine karşı makine direncini artırır.
  • Uzun vadede makine yenileme ihtiyaçlarını azaltabilir. Maliyet anlamında işletmelere, imalat firmalarına tesis katkısı sunar.
  • Titreşimi azalttığından, zeminde veya makine iç kısımlarında doğrudan etkisi olan bir üründür.

A,B,C tipi takoz modelleri nerede kullanılacaksa maksimum performans sağlayan ürünlerdir. Takozu oluşturan kauçuk malzemenin içerisine ek taleplere göre yeni maddeler karıştırılabilir. Bu etki sayesinde takoz malzemenin etkisi daha iyi hale gelebilir. Genellikle kauçuk malzeme çeşitleri eklenir.

Titreşim Takozu Fiyatları

Titreşim takozu ücretlendirmesi için Has Ankara firmasına talep göndermek, en net sonuçları verecektir. Fiyat ve özellik seçenekleri bakımından detaylı bilgi deneyimli ekip tarafından sağlanacaktır.

İmalat miktarı ve ne kadar malzeme isteneceğine göre ürün fiyatlandırması yapılacaktır. Kurumsal olarak imalata eklenecek ürünlerle alakalı baştan değerlendirme sağlanır. Has Ankara imalat firması titreşim sönümleyici takoz ürünleri konusunda beklentileri karşılar.

Titreşim Engelleyen Takoz İmalatı 
Yorum Yap