Sömestr tatilinin tadı Pursaklar’da çıkıyor

featured
service

Çocukların sömestr tatilini daha verimli ve daha eğlenceli geçirebilmeleri için yoğun bir program hazırlayan Pursaklar Belediyesi’nin etkinliklerine minikler, büyük ilgi gösteriyor.  

Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte birbirinden eğlenceli bir tatil programı hazırlayan Pursaklar Belediyesi, her gün düzenlenen farklı etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir yarıyıl tatili yaşatıyor.

Hafta sonu ile birlikte Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi ve Altınova Mahalle Konağı’nda start veren programlarda Masalcı, Bubble Şov, Yaramaz Kukla Fiko, Balon Şov etkinliklerinde minikleri yalnız bırakmayan Başkan Ertuğrul Çetin, çocukların heyecanlarına ve coşkularına ortak oldu.

‘‘Çocuklar mutlu, veliler mutlu’’

Çocuklara yönelik dolu dolu sömestr tatil programına hızla başladıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte küçük kardeşlerimizle etkinliklerle dolu bir hafta sonunun tadını birlikte çıkardık. 3 farklı Mahallemizde gerçekleştirilen birbirinden farklı etkinliklerimizde salonlarımız hınca hınç doluydu. Sevgili miniklerimiz, doyasıya eğlendi. Çocuklar mutlu, veliler mutlu. Tatilin tadı Pursaklar’da çıkıyor. Etkinlik dolu günleri kaçırmamak adına lütfen takipte kalın’’ dedi.

Sömestr tatilinin tadı Pursaklar’da çıkıyor