Şırnak’ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, Ağrı’nın Patnos ilçesi Dedeli Beldesi nüfusuna kayıtlı öğretmen Zafer Keleş yaşamını yitirdi. Kazada üç kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Şırnak il merkezinde Hastane Kavşağı ile Sanayi Kavşağı arasındaki yolda meydana geldi. Öğretmen Zafer Keleş’in kullandığı 06 DA 4663 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından karşı şeride geçti. Kontrolden çıkan araç, Ö.Ü. idaresindeki 46 AKS 982 plakalı otomobille çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle her iki aracın sürücüleri ile araçlardan birinde yolcu olarak bulunan B.Y. ve M.D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Öğretmen Kurtarılamadı
Hastanede tedavi altına alınan öğretmen Zafer Keleş, durumunun ağır seyretmesi nedeniyle doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan diğer üç kişinin tedavisinin ise hastanede sürdüğü öğrenildi.
Keleş’in ölüm haberi, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Patnos’taki eğitim camiasında da büyük üzüntüye neden oldu. Meslektaşları ve sevenleri, Keleş için başsağlığı mesajları paylaşarak ailesine sabır dileğinde bulundu.
Kazayla ilgili tahkikatın sürdüğü bildirildi.
Nihat AYDIN / AĞRI (İGFA)























