Sıfır komisyonlu ‘Lezzet Ankara’ya esnaftan yoğun ilgi

featured
service

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın duyurusunu yaptığı yemek sipariş portalı “Lezzet Ankara”ya Başkentli lokanta, restoran ve kafe işletmecilerinin ilgisi her geçen gün artıyor. Esnaf kayıt süreci devam eden uygulama için 11 Haziran akşamından 17 Haziran sabahına kadar 546 restoran kayıt yaptırırken, şimdiden 3 bin 475 Başkentli de müşteri olarak kaydoldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi sürecinde gelir kaybına uğrayan çeşitli meslek grubu çalışanları ve esnafa yönelik desteğini sürdürüyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle gelir kaybına uğrayan lokanta ve kafe esnafına destek olmak için sosyal bir projeye daha imza atan Yavaş, ekonomik sorunlar yaşayan lokanta ve kafe işletmecileri için “Lezzet Ankara” adıyla komisyonsuz yeni bir yemek sipariş portalını hayata geçireceklerini açıkladı. Yavaş’ın “Esnafımızın alın terini korumak adına yüzde 0 komisyonla ‘Lezzet Ankara’ var” sözleriyle duyurduğu uygulamaya Ankaralı restoran, lokanta ve kafe işletmecileri yoğun ilgi gösteriyor.

ESNAF VE MÜŞTERİ KAYIT SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi, sosyal içerikli bir uygulama olarak başlattığı “Lezzet Ankara” ile hem esnafın hem de vatandaşların doğrudan ve komisyonsuz şekilde buluşmasını hedefliyor.

Başkan Yavaş’ın 11 Haziran akşamı lokanta ve kafe işletmecilerini “Lezzet Ankara” adlı sirariş portalına kaydolmaya davet etmesinin ardından 17 Haziran sabahına kadar 546 işletmeci kayıt yaptırdı. Kısa bir süre sonra sipariş için aktif hale gelecek uygulama henüz başlamadığı halde şimdiden 3 bin 475 Başkentli de müşteri olarak üye oldu.

MOBİL UYGULAMADA DA KULLANILABİLECEK

Projenin mobil uygulamaları için hazırlıklarını yürüten Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin siparişlerini internet sitesi, Başkent Mobil ve kısa bir süre içinde de Lezzet Ankara Android ve IOS uygulaması üzerinden verebilmelerini de sağlayacak.

Lezzet Ankara” sipariş portalına kayıt olmak isteyen kafe ve restoran işletmeleri;

-İş Yeri Kaydı için https://lezzetankara.com/restorankaydi

-Kayıt Kılavuzu için ise https://lezzetankara.com/nasiluyeolunur linki üzerinden işlemlerini yapabilecek.

 

Sıfır komisyonlu ‘Lezzet Ankara’ya esnaftan yoğun ilgi