Şanlıurfalı Dart Sporcuları Avrupa Şampiyonası’na Hazırlanıyor

featured
service

Antalya’da düzenlenen 5. Ayak Ustalar Dart Turnuvası’nda Gençler kategorisinde birinci olan Milli Takım Sporcuları Sevda Nur Gürcü ve Süleyman Can Durmuş, İspanya’da düzenlenecek olan Elektronik Dart Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde Dart yarışmalarına katılarak elde ettiği başarılarla Milli Takıma seçilen Sevda Nur Gürcü ve Süleyman Can Durmuş, Şanlıurfalıların gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

Son olarak Antalya’da düzenlenen 5. Ayak Ustalar Dart Turnuvası’nda Gençler kategorisinde birinci olan milli sporcular, İspanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na katılacak.

Hedef Avrupa Şampiyonluğu

Haziran ayında İspanya’da gerçekleşecek olan Elektronik Dart Avrupa Şampiyonası’na katılmak için gün sayan Gürcü ve Durmuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nde müsabakalara sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Elektronik Dart sporunda hedefinin Avrupa şampiyonu olduğunu belirten Süleyman Can Durmuş, “İspanya’da elektronik dart şampiyonasına katılacağım. Ardından Letonya’da düzenlenecek olan Gençler Çelik Uçlu Avrupa Dart şampiyonasına katılacağım. Orada bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum.” dedi.

Amacının Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu anlatan Sevda Nur Gürcü ise, “Son katıldığım turnuva milli takım seçmeleriydi. Oradan şampiyon olarak döndüm ve milli takıma seçildim. Hedefim İspanya ve Letonya’da en iyi dereceyi alıp Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil etmektir.” ifadelerine yer verdi.

Antrenörden Tam Destek

Dart Antrenörü Halil Durmuş ise sporcuların İspanya ve Letonya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Şanlıurfalı Dart Sporcuları Avrupa Şampiyonası’na Hazırlanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.