Sakarya Bungalov Evleri

featured
service

Tarihi, kültürü ve doğası ile her zaman ilgi odağı olan Sakarya bungalov evleri ile de tatilcilerin dikkatini çeker. Her biri özenle tasarlanan bungalovlar doğal ve samimi bir ortamda tatil yapma fırsatı sunar. Hem Karadeniz hem de Marmara esintilerinin olduğu Sakarya’da gezilip görülmesi gerekenler yerler vardır. Bungalovlarda konaklayarak bu yerler rahatça ziyaret edilebilir. Her biri kendini koruyan doğal güzellikler metropolden bunalan insanlar için idealdir. Uzun yıllardan bu yana turizme açık olan bölge her bütçeye uyan konaklama ve tatil seçeneklerine sahiptir. Ekonomik konaklama fırsatlarını yakalamak için bungalovlara erken rezervasyon yapılabilir. Sakarya’ya en çok yakışan konaklama türlerinden biri olan bungalovlar özellikle Maşukiye ya da Geyve gibi bölgelerde yoğunluktadır.

Sakarya’da Kalınacak Bungalov Evler

Popülerliğin artmasıyla birlikte Sakarya bungalov evleri de sayıca fazlalaşmıştır. Huzur ve sakinliğin adresi olan bu evler kafa dinleme tatili olarak da bilinir. Doğanın kalbinde konumlandırılmış olan bungalovlar farklı alternatiflere sahiptir. Özellikle havuzlu, jakuzili, şömineli olanlar daha fazla tercih edilir. Tatil deneyimine farklı bir boyut kazandıran evler Sapanca Gölü, Sakarya Müzesi, Sakarya Atatürk Stadyumu, Sapanca Yaylaları, Poyrazlar Gölü, Gevye Boğazı, Sapanca Rüstem Paşa Camii, Karaburun İskelesi gibi önemli noktalara yakındır. Doğal güzellikleri ile ziyaretçilere cennetten bir köşe sunan Sakarya bungalov evleri ile günün yorgunluğunu en iyi şekilde atmayı sağlar.

Sakarya Havuzlu Bungalov Evleri

Ev konforundan ödün vermeden tatil yapmak isteyenlerin tercihi olan Sakarya bungalov evleri günlük olarak kiralanır. Havuzlu olan evler en çok tercih edilenler arasında yer alır. Yaz aylarında daha fazla ilgi gören bu evler havuz başında mangal keyfi için de iyi bir fırsattır. Alternatif olarak jakuzili bungalov evler de incelenebilir. Romantik tatillerin vazgeçilmezi olan bu evler harika bir hafta sonunun kapılarını aralar. Kış ve sonbahar aylarında ilgi odağına haline dönüşen jakuzili bungalovlar şehir hayatının aksine son derece sessiz ve sakindir. Tatil boyunca bölgenin ünlü yemeklerinden olan pırasalı börek, kaşnuka, pekmezli ayva dolması, balkabaklı ekmek, ıslama köfte, tavuklu cizleme gibi lezzetler de denenebilir.

Sakarya Bungalov Evleri