Sahnede Festival Pursaklar’da Eğlence Var

featured
service

Yaz aylarından her gün farklı bir etkinlikle çocukların karşısına çıkan Pursaklar Belediyesi, ‘‘Sahnede Festival Var’’ etkinlikleri ile miniklerin karşısına çıktı.

Çocukların kültürel, sanatsal, sosyal, sportif ve bilimsel gelişimlerine yönelik birçok etkinlik düzenleyen Pursaklar Belediyesi, miniklerin tadına doyumsuz bir yaz geçirmeleri için birbirinden eğitici ve öğretici etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Şehit Salim Akgül Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen programda kukla şov, sihirbaz şov, animasyon, bilim şov ve çeşitli yarışmalarla doyasıya eğlenmeye ve kıyasıya rekabet etmenin tadına vardı.

‘‘Ağustos ayı takvimimizi takip etmeyi unutmayın’’

Birbirinden farklı etkinliklerle çocuklara eğlence dolu yaz ayları sunduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yaz tatili süresince çocuklarımızın daha verimli ve keyifli zaman geçirmeleri için etkinliklerimizi aralıksız devam ediyor. Çocuklarımızın eğlenmesi ve mutlu olması üzerine bir yaz kurguladık. Bugünde çocuklarımız, Sahnede Festival Var etkinlikleri ile keyif dolu vakit geçirdiler. Kardeşlerimizin gözlerindeki sevinç ve mutluluk görülmeye değerdi. Yeni etkinliklerde bir araya gelmek üzere Ağustos ayı takvimimizi takip etmeyi unutmayın’’ dedi. 

Sahnede Festival Pursaklar’da Eğlence Var