Şahane Hayatım dizisi yeni bölüm nasıl izlenir? Şahane Hayatım tekrarı ne zaman?

featured
service

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu “Şahane Hayatım” dizisi, yayınlanan ilk 3 bölümüyle büyük bir başarı elde etti. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, seyirciden tam not alarak sosyal medyada da geniş etki yaratmayı başardı.

Dizinin 3. bölümü dün akşam FOX TV ekranlarına yayına geldi. Şebnem’in peşini bırakmayan Mesut karakteri, izleyenleri İzmir’e sürükleyen eski okul anıları ve gizemli bir yolculukla karşı karşıya getiriyor. Arzu ile olan diyalogları ve İstanbul’a kadar takip ettiği gizemli yabancıyla yaşayacağı karşılaşma, diziyi daha da karmaşık ve heyecanlı bir hale getiriyor.

Şahane Hayatım 3. Bölüm Nasıl İzlenir?

Dizinin yeni bölümlerini izlemek isteyenler, https://www.fox.com.tr/Sahane-Hayatim/bolumler linkini ziyaret edebilirler. “Şahane Hayatım”, seyircileriyle buluşmaya devam ederken, heyecan dolu anlarla dolu yeni bölümleriyle izleyicilerini bekliyor.

Şahane Hayatım Ne Zaman, Hangi Kanalda?

‘Şahane Hayatım’ her Çarşamba saat 20.00’de Fox TV Ekranlarında seyirciler ile buluşacak. 3. bölüm tekrarı ise Perşembe gecesi Saat: 00:00’da Fox Tv ekranlarında yeniden yayınlanacak.

Şahane Hayatım dizisi yeni bölüm nasıl izlenir? Şahane Hayatım tekrarı ne zaman?