1. Haberler
  2. Kültür - Sanat
  3. Sağlık ve Sanat Bir Araya Geldi: Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır

Sağlık ve Sanat Bir Araya Geldi: Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş., Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ve Kayseri Devlet Hastanesi iş birliğinde “Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır” adlı yağlı boya resim sergisi açıldı. Sergi, Kayseripark Alışveriş Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

Serginin açılış törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop ve sağlık çalışanları katıldı.

Sağlık ve Sanat Bir Araya Geldi: Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır 1

Sağlık çalışanları tarafından hazırlanan 68 yağlı boya resimden oluşan sergi, büyük ilgi gördü. Başkan Büyükkılıç, sergiyi gezerken eserleri inceledi ve sanatseverlerle sohbet etti.

Büyükkılıç yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyemize bağlı KAYMEK A.Ş.’miz ve Kayseri Devlet Hastanemiz iş birliği ile hayata geçirilen Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır Yağlı Boya Resim Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdik” dedi.

Sağlık ve Sanat Bir Araya Geldi: Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır 2

Sağlık çalışanlarının sanata olan ilgisini ve becerilerini takdir eden Büyükkılıç, “Kayseri Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarımız tarafından hazırlanan böylesine güzel bir sergide emeği geçen herkese yürekten teşekkür eder, sanatın gücünü bir kez daha hissettiğimiz, sağlığı ve sanatçıyı buluşturarak birbirinden güzel eserlere imza atan KAYMEK ailemizi tebrik ederim” diye konuştu.

Sağlık ve Sanat Bir Araya Geldi: Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır