Rize Fındıklı’da Viçe Kitap Günleri sona erdi

featured
service

Fındıklı Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi tarafından düzenlenen Kitap Günleri 11- 17 Nisan’da Rize/Fındıklı’da Hayati Aykut Parkı’nda gerçekleşti.

Ajans Pazar / RİZE İGFA- Kitap stantları, imza ve söyleşiler, şiir ve müzik dinletileri ve çocuk etkinlikleriyle geçen Viçe Kitap Günleri’ne ulusal ve yerel çapta birçok yazar, şair, gazeteci, siyasetçi ve sanatçı katıldı.

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ve Yayıncılar Kooperatifi Başkanı Elif Akkaya’nın ve birçok konuğun konuşmalarının ardından Fındıklı Belediyesi Kadın Korosu ve Fındıklı Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin sahne almasıyla açılış gerçekleşti. Akşamında ise CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un katılımıyla Fındıklı Belediyesi’nin 3 yıllık çalışmaları ‘Meci’nin 3 Yılı’ başlığıyla Başkan Çervatoğlu tarafından anlatıldı.

Yüzlerce çocuğun katılımıyla 1 haftalık süreçte birbirinden farklı birçok çocuk atölyesi Kadıköy Atölye ve EğitiMeci ekibi tarafından yürütüldü. 7 gün boyunca söyleşi, imza ve dinletilerle birçok gündüz ve akşam etkinlikleri düzenlendi. Şık dinleti ve imza günü ile sanatçı Erdal Güney ve kapanış konseriyle Yayla Trio Viçe Kitap Günleri’nde yer aldılar.

Rize Fındıklı’da Viçe Kitap Günleri sona erdi