Pursaklar’ın dedeleri çok şanslı

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sağlıktan spora, müzik dinletilerinden el becerilerine, Kur’an-ı Kerim ziyafetinden İslami konulara kadar birçok etkinliğin yapıldığı Dede-Torun Evlerindeki sohbet programına katıldı.

Pursaklar’da ikamet eden yaşlı vatandaşlar, çay ve çorbanın ikram edildiği hafta içi her gün birbirinden farklı etkinliklerin düzenlendiği Dede-Torun Evlerinde, hayatı dolu dolu yaşamaya devam ediyor.

Her fırsat buldukça Dede-Torun Evlerini ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Merkez Dede-Torun Evindeki yaşlı vatandaşlarla bir araya gelerek, İlçe Müftülüğünden gelen hoca tarafından verilen sohbet programında dedelerle dolu dolu bir gün geçirdi.

Dede torun evlerimizdeki ağabeylerimize her gün spor, sağlık, türküler, tasavvuf musikisi, kültür gezileri gibi birçok aktivite düzenliyoruz.

Dede-Torun Evlerindeki etkinliklere vatandaşların büyük ilgi göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Dede Torun Evlerimizi kullanan ağabeylerimiz için her gün alanında uzman kişilerle spor, sağlık, kahramanlık türküleri, tasavvuf musiki dinletisi, kültür gezileri gibi birçok aktivite düzenliyoruz. Bugün de müftülüğümüzün görevlendirdiği hocamızın sohbet programına katılarak ağabeylerimiz ile hasbihal etme fırsatı bulduk. Zamanın su gibi akıp geçtiği Dede-Torun Evlerimize tüm büyüklerimizi bekliyoruz’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi tarafından hazırlanan etkinliklerde büyükler; Kur’an-ı Kerim tilaveti, dini sohbetler, sağlık, el becerileri, kahramanlık türküleri ve tasavvuf musikisi ile tadına doyulmaz günler geçirirken, Kültür Gezileri ile de doğasıyla, tarihiyle, kültürüyle ön plana çıkan şehirleri gezme fırsatına sahip oluyor.

Pursaklar’ın dedeleri çok şanslı