1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Pursaklar
  4. Pursaklar’da Gaziler Günü Kahvaltısı Düzenlendi

Pursaklar’da Gaziler Günü Kahvaltısı Düzenlendi

featured

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen kahvaltı programına katıldı.

Programa Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İlçe Kaymakamı Üzeyir Aziz Özeren, TÜGŞAV Genel Başkanı Lokman Aylar ve TÜGŞAV Pursaklar Temsilcisi Mehmet Eğin katıldı. Etkinlikte gaziler ve aileleri bir araya geldi.

Pursaklar'da Gaziler Günü Kahvaltısı Düzenlendi 1

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Vatanımız için canlarını hiçe sayan tüm gazilerimize minnettarız. Gazilerimiz, cesaretleri ve fedakârlıklarıyla Türk milletinin gönlünde her zaman önemli bir yere sahiptir. Dün olduğu, gibi bugünde, yarından gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz.”

Pursaklar'da Gaziler Günü Kahvaltısı Düzenlendi 2

Kahvaltı programının ardından Başkan Ertuğrul Çetin masaları tek tek dolaşarak gazi ve gazi yakınları ile görüştü. Program sonunda katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekildi.

Pursaklar’da Gaziler Günü Kahvaltısı Düzenlendi