Pursaklar’da Coşku Dolu 19 Mayıs Kutlamaları

featured
service

Pursaklar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve ilçe halkının büyük beğenisini kazanan Hicret Meydanında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Pursaklar Belediyesi organizatörlüğünde İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, yakın zamanda vatandaşların hizmetine açılan Hicret Meydanında coşkuyla kutlandı.

Kutlama programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

“Gençler bizim geleceğimiz”

Etkinlikler öncesi günün anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; “İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Programına İlçe Kaymakamımız Sn. Mehmet Yıldız ile katıldık. Gençler bizim geleceğimiz. Eğitimden bilime, kültürden sanata, spordan sosyal etkinliklere kadar faaliyet gösterdiğimiz her platformda gençlerimizi desteklemeye, yarınlara güçlü bir şekilde hazırlanmalarına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Ankara seymenleri gösterisi, tekvando vb. sportif gösteriler, şiir ve türkü dinletileriyle devam eden 19 Mayıs kutlamalarında gençlerin hazırladığı halk oyunları gösterileri başta olmak üzere düzenlenen çeşitli gösterilerin ardından kutlamalar sona erdi.

Pursaklar’da Coşku Dolu 19 Mayıs Kutlamaları

Yorumlar kapalı.