Pursaklar Kurban Bayramına hazırlanıyor

featured
service

Vatandaşların kurban ibadetlerini güvenle ve huzurla yapabilmelerini sağlamak için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, Gümüşoluk Kurban Satış ve Kesim Alanında iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Göreve gelir gelmez Pursaklar halkının birinci öncelik alanlarının başında gelen Kurban Kesim ve Satış Alanını vatandaşların hizmetine kazandıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, şartların iyileştirilmesi için belediye ekiplerini seferber etti.

‘‘İlçemizde bayramın, huzurlu bir ortamda yaşanması adına tüm tedbirlerimizi almaya başladık’’

Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Kurban Kesim ve Satış Alanında iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘2019 yılında hizmet vermeye başlayan Gümüşoluk Kurban Kesim ve Satış Alanında hemşehrilerimizin daha kaliteli hizmet alabilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde bayramın, huzurlu bir ortamda yaşanması adına tüm tedbirlerimizi almaya başladık. Amacımız insanlarımızın sağlıklı biçimde kurban ibadetlerini ve kesim işlemlerini yapabilmelerini sağlamak. Kurban Bayramında en iyi şekilde hizmet verecek olan Gümüşoluk Pazar Alanında, hem satıcılarımız hem de kurban alacak ve kesecek olan vatandaşlarımız için hazırlık çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek’’ dedi.

Talimatlar doğrultusunda Pursaklar Belediyesi, alanların güvenliğinin 24 saat boyunca izlendiği, küpe numarasıyla; geldiği il veya ilçe, yaşı, gebelik durumu, sağlık durumu ve ırkı hakkında bilgi sahibi olunduğu, el değmeden gerçekleşen ve son teknolojik makinelerin kullanıldığı Gümüşoluk Kurban Kesim ve Satış Alanında iyileştirme çalışmalarına hız verdi.

Belediye ekipleri, vatandaşların kurban kesim sırasını güven ve huzur içerisinde bekleyebilmeleri için dinlenme ve bekleme alanlarında, mescid, kurban alanları, wc vb. alanlarında iyileştirme çalışmaları yürütüyor.

Pursaklar Kurban Bayramına hazırlanıyor