Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini en iyi şekilde yaşamak isteyen vatandaşlar için ilçedeki cami ve mescitlerde kapsamlı temizlik çalışmaları yürütüyor. Teravih namazlarında yoğun olarak kullanılacak ibadethaneler, belediye ekipleri tarafından detaylı bir şekilde temizlenip dezenfekte edilerek hazır hale getiriliyor.
Ramazan ayı boyunca camilerde hijyenin en üst seviyede tutulması için çalışan Pursaklar Belediyesi, Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri aracılığıyla süpürme, toz alma, cam silme, ayakkabılık ve merdiven temizliği, abdesthanelerin yıkanması gibi işlemleri titizlikle gerçekleştiriyor.
Başkan Çetin: “İbadetlerin Sağlıklı Ortamlarda Yapılmasını Sağlıyoruz”
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan ayına özel olarak yürütülen temizlik çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizin Ramazan ayının manevi havasını en iyi şekilde idrak edebilmeleri için camilerimizdeki temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdık. Yıl boyunca yapılan rutin çalışmalarımıza ek olarak, mübarek ay nedeniyle vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için camilerimizde iç ve dış mekân temizliği yapıyoruz. İlçe halkımızın ibadetlerini sağlıklı ortamlarda yapabilmeleri için temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı Ramazan ayı boyunca aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.